Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szingli vagy? Szar, ha egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli vagy? Szar, ha egyedül van az ember. Hát, én így vagyok ezzel. Még nem volt igazi kapcsolatom, még nem volt csók sem. Olyan szar egyedül! Tudom, lehet, hogy még fiatalnak tartotok, de nagyon rossz ez a magány :S

Figyelt kérdés
14/L
2012. máj. 16. 15:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én már 17 vagyok, még mindig nem volt senkim, hiába várok már 4 éve kétségbeesetten ,,szerelemre". De lassan már kezdem feladni. Mindenki mondja, hogy hülyeség ilyesmikre gondolni ilyen fiatalon, de ha egyszer az ember társas lény, nincs mit tenni... :)
2012. júl. 19. 20:16
 22/26 anonim ***** válasza:
51%
Úristen. Micsoda probléma 14 évesen.
2012. júl. 23. 18:30
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

T_karodjatok már el a fr-ncba a gyakoriról a h_lye szinglis kérdéseitekkel 13-14 évesen. Itt próbáltok társkeresőzni, mióta a Honfoglalón megszűnt, vagy mi?

16 éves vagyok, és a helyzetem ugyanaz. Kettőnk között annyi a különbség, hogy én két évvel idősebb vagyok nálad,és mégis ugyanott tartunk DE én nem sajnáltatom magam, és tudom tartani a p_fámat, nem szeretnék tinirib_nc lenni. Néhány régi bnőm jó korán kezdte a 'pasizást', ma eredménye ennek az, hogy egy kezén nem tudja már megszámolni, hogy hány fiúval feküdt le eddig.(Hogy értsd meg, leegyszerűsítem: több mint 5 : )

Még én se késtem le szerintem semmiről, tehát te meg pláne. Hallgass, majd ha nem állandóan ezen agyalsz, akkor jön. Egyébként kérdésedből is látszik, hogy a dologra még éretlen és alkalmatlan vagy.

Jöhetnek a lepontozások, üdvözlöm őket.

2013. júl. 28. 15:02
 24/26 anonim válasza:
100%

Nagyon régi kérdés..DE..

Én is ilyen voltam, sajnáltattam magam..aztán amikor nem is számítottam rá lett barátom. Aztán nagyon beleszerettem. És amikor ott voltam hogy átbaszott, olyan fájdalmat éreztem hogy a magány ehhez képest semmi drágám úgyhogy ne rinyálj. Vannak az életben nagyobb gondok is mint ezek a kapcsolati dolgok.

2017. aug. 10. 14:26
 25/26 anonim válasza:
74%
Utolsó: nagyon adom! Velem is ez volt. És tényleg vannak sokkal nagyobb gondok az életben mint a "magány"
2017. szept. 5. 16:07
 26/26 A kérdező kommentje:
Ha esetleg érdekel valakit a válaszadók közül, akkor most vagyok 20 éves, és 4 éve vagyok kapcsolatban. Nem is értem mit aggódtam annyit. :)
2017. nov. 26. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!