Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a barátom csevegéseibe és azt láttam, hogy lányokat babának, édesnek, satöbbinek hív. Nekem ez rettentő rosszul esik, de nem mondhatom meg, hogy kutakodtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyébként mindig is ilyen volt a stílusa, de valamiért ez engem bánt.2012. máj. 16. 12:45
11/12 anonim válasza:
Elég szemét a barátod..:S én nagyon összevesznék vele ha így hívná a többi lányokat..mondd el neki és ha kérdezi hogy honnan tudod azt mondd hogy hallottad azoktól a lányoktól :Dvagy bárki mástól vagy ne is mondd hogy honnan.
12/12 anonim válasza:
Az nagyon jó kedves utolsó, mert én is úgy összevesznék veled, hogy ott kő köbön nem maradna az biztos.
Te meg kérdező:! Tanuld már meg végre, hogy nem illik más levelezésében kotakodni, és ez az erkölcsi norma random rád is vonatkozik ám! Na de ha meg ő nézett volna bele a te levelezéseidbe?! Ugye!?
(F).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!