Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a barátom csevegéseibe és azt láttam, hogy lányokat babának, édesnek, satöbbinek hív. Nekem ez rettentő rosszul esik, de nem mondhatom meg, hogy kutakodtam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyébként mindig is ilyen volt a stílusa, de valamiért ez engem bánt.2012. máj. 16. 12:45
1/12 anonim válasza:
Képzeld csak el,mit csinál velük élőben:p
2/12 -=Koldus=- válasza:
Undorító dolog más dolgai közt kutakodni -.-"
3/12 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy ez a sunyi kutatók büntetése. Érezd is rosszul magad, megérdemled.
4/12 anonim válasza:
Megérdemelte hogy lebukott a kis pinabubus! XD
5/12 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem leszel sosem boldog,mert tudod, hogy mindig is ilyen lesz a stílusa másokkal szemben.Minek is akarnád megváltoztatni? Minek is mondanád el neki,hogy kutakodtál? Inkább ne pazarold feleslegesen egy olyan emberre az időd, akit meg kellene változtatni.
6/12 anonim válasza:
Szenvedj csak, te kerested bajt, reagáld túl és érezd magad rosszul emiatt! Persze öngyilkosnak nem kell lenni, bár... te tudod, na mindegy....
7/12 anonim válasza:
Tedd szóvá neki, hogy miért csinálja ezt? Megértem, hogy rosszul esik. Nekem is rosszul esne, ha mondjuk a barátnőm más srácokat becézgetne. Beszéld meg vele, úgy a legegyszerűbb.
8/12 anonim válasza:
Ha mindenkivel ilyen a stilusa nem érdeklik őt ezek a lányok, de a lányok akár félre is érthetik,amiből idővel kisülhet ez az... úgyh. jobb lenne megbeszélni.
9/12 anonim válasza:
Nehéz kérdés. De csak a bizalom segít. Ha bízol a párodban, és tudod, hogy nem csalna meg, akkor ne foglalkozz vele. Bizalom nélkül nincs értelme.
De ha meg mindig ilyen volt a stílusa, fölhozhatod neki, hogy reméled, hogy mióta együtt vagytok, már nem így beszélget másokkal.
10/12 anonim válasza:
Na az vesse rá az első követ, aki még nem kutakodott egy kicsit. Nem hiszem, hogy kritizálni kellene. Nem volt szép amit csináltál és valószínű, hogy feleslegesen kutakodtál. Ha azt mondod, hogy mindig ilyen volt, akkor sajnos el kell fogadnod. Ameddig meg más jelet nem veszel észre, hogy más érdekli addig nincs baj. És azzal sem lesz semmi sem jobb, ha feleslegesen kutakodsz az életében. Én egyszer csináltam ezt, de akkor veszélyben is volt a kapcsolatunk.. ez szilveszterkor volt. Elmondtam neki, hogy mit találtam,hogy leírta haverjának, hogy idegesítik a kisebb hisztijeim. Pedig egyébként nem vagyok hisztis, csak volt egy nehezebb időszakom. Nem haragudott és bocsánatot kért. Mondd neki, hogy butaság volt és hogy többet nem fog előfordulni.: ) ha szeret megérti:) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!