Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy belenéztem a határidőnaplójába, és nem tetszik amit ott találtam?
van egy szabály: ha nem akarsz kellemetlen válaszokat hallani, ne tegyél fel kellemetlen kérdéseket.
Gyakorlatilag elbaltáztad. Lehet kifogásolni az ő viselkedését is (bár csak azt tudjuk, hogy találkozgat az exével, ami azért önmagában nem biztos, hogy gond), de a dolog attól lett baj, hogy te kutakodtál. Vagy lenyeled a dolgot, és majd magadban szorongsz, hogy ez mégis mit jelent, vagy kérdőrevonod. Amitől ő teljesen jogosan fel lesz háborodva. Azért mert kutattál a cuccai között és azért, mert nem bízol benne. Tök mindegy lesz, jogy jogos-e bizalmatlanságod, vagy csak valami tényleg ártatlan dologról van-e szó. A bizalmat te törted meg.
Ezt a kapcsolatot szerintem lehúzhatod a wc-n. Nem azért, mert ő ki tudja mit csinált (bár ezzel majd jó lesz magyarázni a dolgot magadnak nameg az együttérző barátnőidnek), hanem mert te nem fértél a bőrödbe.
Szerintem kérdezz rá konkrétan. Aztán vagy mond valamit, vagy nem, persze te ne higgyél neki, tiltsd el az exétől, ezen ő majd jól berág, vesszetek össze és szakítsatok. Hívd fel a barátnőidet, panaszold el, egyezzetek meg abban, hogy mennyire szemetek a pasik. Ő meg éli az életét, lehet, hogy pont a exével, aki meg minden bizonnyal rendkívül örülni fog a dolognak.
Mint egy szappanopera. éljen.
Sztem itt nem azzal van probléma, hogy az exével találkozgat, hanem azzal, hogy TITOKBAN. És a bizalmat nem Te játszottad el, hanem apasid azzal, hogy nem őszinte hozzád. Bírom, amikor ilyen esetben még az van felháborodva, aki lebuktatja a hazugot... :D:D Persze ezt a hozzáállást ált. azok a pasik részesítik előnyben, akiknek titkolnivalójuk van... pffff....
Én ugyanígy kiakadnék, ha a barátom titokban mászkálgatna az exével. Sztem teljsen más a helyzet, ha elmondja, úgy valahogy tisztább és őszintébb az egész.
Én nem mondanám el, hogy kutattam, inkább szólnék vmi barátnőmnek, hogy menjünk már el enni valamit véletlenül éppen oda és akkor... de ott sem rendeznék jelenetet, csak majd otthon megbeszélném. ÉRezze csak rosszul magát a kis hazudós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!