Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy belenéztem a határidőnaplójába, és nem tetszik amit ott találtam?
Ok. vesse ram mindenki a kovet. En is talalkozgattam a volt pasimmal mikozben mar a ferjemmel jartam.
Igaz, en nem csinaltam belole titkot.
En megmondtam, hova megyek, mit csinalok.
Persze az ex nyomult mint egy nyomorult de en tudtam, mit akarok es ugyan szex is volt, hogy megbizonyosodjak arrol, hogy izgalmat vesztette a dolog es a reszemrol be van csukva a dolog.
Elmondtam ezt is de csak egy ido utan. Soha nem hazudtam a ferjemnek. A legjobb baratom.
En biztos nem szolnek konkretan errol, mert maris lebuktal es a bizlma feled a 0-ra csokken.
Azonban ugy terelnem a szot, hogy az exere es megkerdeznem tud-e rola valamit, vajon hogy lehet?
Onnan fogod tudni, hogy igazat beszel vagy sem.
Azonban remelem te is tudod, hogy ez egy nagyon rossz dolog volt es idetlen de igaz: amit nem tudunk, az nem faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!