Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem alhatok nála?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy anyum nem engedi, hogy abarátomnál aludjak? Tudja, hogy nem akarunk lefeküdni, még csak 3 honapja járunk.

De most nyár van, és olyan jo lenne

én 17 vagyok, ő 21

De anyum csak arrol tud beszélni, hogy terhes leszek...

2009. jún. 26. 17:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mindig azt mondom h aki szexel, az vallalja a következményeket. amugy meg miert lenne fiatal a fogamzasgatlohoz?
2009. jún. 26. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:
hat ugymond en is igy vagyok.....anyumek nekem sem engedik h ott aludjak a pasimnal..........sot egyszer kerdeztem meg es azota mindig figyelnek h hova megyek....mikor erek haza stb:(.......mar kezd elegem lenni ebbol.....de varok mig megenyhulnek hatha belatjak h nem igazan kene ugy fejtsenek.....ezert nagy tanacsot nem tok adni mivel nekem is ez a baj:(...deh remeljuk megoldodik:)....azert sok sikert:)
2009. jún. 26. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Mondd azt, hogy havernődnél alszol, a havernővel meg dumáld meg, hogy falazzon. Egyébként, meg úgyis 17 éves vagy, mondd meg neki nyugodtan, hogy ugye ő sem gondolja komolyan, hogy nem engedi. Mondd meg neki, hogy veszel tesztet.... :)) Többet nem tudok ajánlani.

P87

2009. jún. 26. 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneket nem értem!Nem kell ahhoz együtt aludni,hogy terhes legyél...Nem muszály azt este alvás előtt csinálni!

Amúgy szerintem várj még egy kicsit,pár hetet, aztán szólj anyukádnak az ottalvós szándékodról!

Előbb utóbb csak megengedi!

2009. jún. 26. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig megbízható lánynak tűnsz... Szerintem nem arról van szó valójában, hogy félt a terhességtől, hanem, hogy nehezen fogadja el azt, hogy a kicsi lánya, akit nagyon szeret felnőtt. A szülőknek nagyon nehéz elengedni a gyerekeiket és elfogadni, hogy hamarosan kirepülnek a kis fiókák... Próbálj vele beszélni erről. Mondd meg, hogy tudja jól, hogy megbízhat benned, hisz lefeküdni még nem akartok, de ha mégis történne valami ott az óvszer, vagyis az ő érvei nem igazán állják meg a helyüket... Kérdezz rá, hogy valójában nem attól fél-e, hogy elveszít? Nyugtasd, meg, hogy nem fog elveszíteni soha, hisz mindig az anyukád marad és nem lehet eltörölni azokat az éveket, amiket vele együtt töltöttél és amennyit fáradozott érted. Biztos vagyok benne, hogy ha megpróbálnátok ezt mélyebben megbeszélni megenyhülne. Sok sikert, csak ügyesen!
2009. jún. 26. 19:57
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi az utolso válaszokat :)

Hasznosak :)

Igyekszem "követni" amit irtok:)

2009. jún. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!