Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem alhatok nála?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy anyum nem engedi, hogy abarátomnál aludjak? Tudja, hogy nem akarunk lefeküdni, még csak 3 honapja járunk.

De most nyár van, és olyan jo lenne

én 17 vagyok, ő 21

De anyum csak arrol tud beszélni, hogy terhes leszek...

2009. jún. 26. 17:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Jajj szegény :(:( Szerintem anyukád csak félt, mert látja, hogy hány korodbeli lesz terhes. Szerintem vegyél egy óvszert, mutasd meg neki, közöld, hogy nem akartok lefeküdni, de a biztonság kedvéért ez ott lesz, nameg hogy bízzon benned. Szerintem ezek után el fog engedni :)
2009. jún. 26. 18:01
 2/16 anonim ***** válasza:

Ehh... 3 hónap ennyi idősen szex nélkül? Jézusom...

Amúgy meg vegyél egy 12-es doboz gumit, és lobogtasd meg anyád előtt, hogy viszed! Erre mit mondana? :)

3/16 anonim ***** válasza:
28%
Szedj fogamzásgátlót és anyud meg fog nyugodni :D Ezután már nem mondhatja, hogy terhes leszel.
 4/16 A kérdező kommentje:

Van ovszer, rengeteget beszéltem vele erről...

És más területeken mindig megbizott bennem...

2009. jún. 26. 18:02
 5/16 A kérdező kommentje:

Hát, fogamzásgátlo szedését még nemigen akarom, ha egyszer még nincs tervben(jo ez hülyén hangzik)szex

De sztem még korai lenne

2009. jún. 26. 18:04
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Állj, akkor légy szíves pontosabban, nem ismerjük anyádat. Tehát anyád azzal jön, hogy terhes leszel, miközben van nálad gumi? Magyarán feltételezi, hogy ANNYIRA felelőtlen vagy, hogy ha úgy alakul a helyzet nem húzzátok fel???
2009. jún. 26. 18:06
 7/16 A kérdező kommentje:

Hát, ezaz, h nemértem, mért hiszi igy...

alapbol megbizik bennem, de ebben vhogy nemtud...

oké, persze, hiába modnom, h nemfexünk le, nemköteles elhinni, de vangumi...

nemértem, mért nem bizik bennem, bennünk :(

2009. jún. 26. 18:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
mi a furcsa abba, hogy 3 hónap után nem kefélt még? hát aztán... de egyébként majd meg fogja engedni. várd ki a végét beszélj vele.
2009. jún. 26. 18:10
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
ne szedj fogamzásgátlót minek az húzzon gumit a gyerek ennyi...
2009. jún. 26. 18:10
 10/16 A kérdező kommentje:

én sem tartom furcsának, h nemtörtént még meg

ráérek...

:)

2009. jún. 26. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!