Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen érzéketlen bunkók a pasik?
16
és szerintem azért csinálta mert nem akartam vele lefeküdni..
szerintem a választ tudod! igen, ő egy érzéketlen bunkó.
Csak nehogy elkezdj általánosítani, mert nem minden pasi az.
Menj és keress másikat!
Jó pasizást!
Én mint "túlkoros" aszondom neked, amit már írtam itt valakinek. Végy egy 100 db-os papírzsepit, jó nagy rívás. Mire a zsepi elfogy, addigra a bunkó pasi emlékét elviszi az észak szél.
Látatlanba, ismeretlenbe is azt mondom, te egy ilyennél jobbat érdemelsz, mert az ilyen fiú nem érdemel meg egy lányt sem.
Na fel a fejjel.
(ja, van még egy "gyógymód", csak hogy megnevettesselek: Be kell venni a "Lesesza...om" tablettát és keresni egy másikat!
köszi..de igazából a sírásig még nem jutottam el.. igazából nem is szerettem annyira mint pl az előző barátomat.. most bejelentkezett megkérdeztem mi a baja erre azt mondta: az állandó nyafogás hazudás és cuncizás
mert h utálja ha cuncinak hívom és hogy hazudtam neki mert azt mondtam neki h lefekszek vele.. (nem is igaz..)meg mert hogy én állndóan megsértődök..eléggé sértőnek tartom h helyettem a haverjával kocsmázik
most egy ideig ne pasizz :)
pihenj :)
majd lesz jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!