Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen érzéketlen bunkók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen érzéketlen bunkók a pasik?

Figyelt kérdés
Ma még találkoztunk is.. meg lett beszélve hogy velem jön mert el kell intéznünk valamit..nem jött velem otthagytam,nekem lenne okom megsértődni mert mindig hozzá kell alkalmazkodnom..Ma este mennek el Olaszoszágba erre most tíz perce feljött msn-re azt írta h szép volt jó volt és vége van..közbe meg a barátnőmmel akar járni..
2009. jún. 26. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
hány éves?
2009. jún. 26. 17:53
 2/10 A kérdező kommentje:

16

és szerintem azért csinálta mert nem akartam vele lefeküdni..

2009. jún. 26. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

szerintem a választ tudod! igen, ő egy érzéketlen bunkó.

Csak nehogy elkezdj általánosítani, mert nem minden pasi az.

Menj és keress másikat!

Jó pasizást!

2009. jún. 26. 17:57
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi.. de ez most annyira letört.. és ez már nem az első eset..velem mindig mindeggyik ilyen volt és sztem nem bennem van a hiba.. én megmondtam neki hogy nem fogok vele kocsmákba járni és nem fogom fedezni az anyja elött hogy hol volt...am tudnom kelett volna h ilyen,mert amikor elkezdtünk járni akkor közbe egy másik csajjal járt akit ráadásul ismertem.. csak letagadta..most olyan rosz kedvem van..
2009. jún. 26. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Én mint "túlkoros" aszondom neked, amit már írtam itt valakinek. Végy egy 100 db-os papírzsepit, jó nagy rívás. Mire a zsepi elfogy, addigra a bunkó pasi emlékét elviszi az észak szél.

Látatlanba, ismeretlenbe is azt mondom, te egy ilyennél jobbat érdemelsz, mert az ilyen fiú nem érdemel meg egy lányt sem.

Na fel a fejjel.

(ja, van még egy "gyógymód", csak hogy megnevettesselek: Be kell venni a "Lesesza...om" tablettát és keresni egy másikat!

2009. jún. 26. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi..de igazából a sírásig még nem jutottam el.. igazából nem is szerettem annyira mint pl az előző barátomat.. most bejelentkezett megkérdeztem mi a baja erre azt mondta: az állandó nyafogás hazudás és cuncizás

mert h utálja ha cuncinak hívom és hogy hazudtam neki mert azt mondtam neki h lefekszek vele.. (nem is igaz..)meg mert hogy én állndóan megsértődök..eléggé sértőnek tartom h helyettem a haverjával kocsmázik

2009. jún. 26. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
na látod, én mint fiu mondom, miért az ien sz.rfa.ú pasival vagy elfoglalva? keress jobbat! nemhiszem hogy ez a "helyimenőcsávó" lenne az überalles...
2009. jún. 26. 18:26
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.. azóta meg azt írta h kijelizik inkább msn ről mert nem akar velem összeveszni mg h tartsunk szünetet és hogy ő testvérként szeret nem csajként meg h jobb voltam a eddigi összes csajánál..és utánna meg megkért h menjek le a mittoménmelyik kocsmába a cuccáért..undorító..
2009. jún. 26. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:

most egy ideig ne pasizz :)

pihenj :)

majd lesz jobb

2009. jún. 26. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem minden fiu érzéketlen bunkó. de van jópár de a pasid télleg 1 szemét!!
2009. jún. 28. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!