Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne ha a hónapfordulótokról megfeledkezne a barátotok?
Nem tudom, hogy ezen sírjak- vagy nevessek... Én a párommal jövőhònapban leszünk 4 éve együtt, felköszöntjük egymást dzóban, azt annxi. Nem várok el tőle semmit. Ha valakit szeretek, akkor nekem ő a legnagyobb ajándék....
L/18
Nem igazán. Nem akarok érzéketlennek tűnni, mert én is szeretem módjával a romantikus meglepetéseket, de hónapfordulót ünnepelni...Olyan gáz, ne haragudj.
Az ember tipikus éretlen tini viselkedésnek gondolja az ilyesmit. Hónapfordulókat ünnepelni halál felesleges, plusz olyan, mintha nem is feltételeznéd, hogy akár egy évig is együtt lesztek, ezért minden hónapnak (napnak) örültök.
Hidd el, ez nagyon kevés lánynak fontos, fiúknak meg aztán még kevésbé. Emiatt felesleges elkeseredned.
Miért nem lepted meg akkor önzetlenül csak te(ha tényleg szereted)? Akkor esetleg leesik neki, hogy ez neked fontos, és legközelebb gondolt volna erre (bár még egyszer mondom, ez hatalmas hülyeség, mármint ezen cirkuszolni).
A férfiaknak teljesen más rugóra jár sokszor az agyuk, mint nekünk, ha ilyen apróságokon is fennakadsz, sok bajod lesz még.
23/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!