Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 175-180 cm-es lány dögös?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok kort és nemet, köszönöm :P2012. máj. 15. 17:35
21/31 anonim válasza:
Igen szerintem nagyon dögös lehet.Nekem tetszene egy ilyen magas lány.
25F
22/31 anonim válasza:
Hát ez függ attól is,hány kiló vagy,stb...
Én is 178 cm vagyok,58 kb ... magamnak nem tetszem,de a párom és a haverjai szerint dögös vagyok..Mindenkinek más az ideális:)
24/31 anonim válasza:
sajnos itt tket meg a dagadekokat reszesitik elonybe, pedig en magas vagyok, es karcsu!:)
27/31 anonim válasza:
Azért Dukai Reginát meg Seherezádét összehasonlítani... Pláne úgy hogy dukait hozod ki győztesen... Azért az beton durva.
Nem mintha rajonganék ezekért a senkikért, de azért Seherezádét igen csak ku*va nehéz űberelni...
Kérdésre válaszolva: Szerintem dögös. Persze, ha emellett olyan 58-65kg.
De őszintén szólva én legalább annyira gerjedek a pici csajokra is. A végeletek vonzanak. 150-155cm és a 180 cm azért elég pöpec... De persze csak ha normális alak társul hozzá...
22F
28/31 anonim válasza:
ilküldj képet és megmondom mit gondolok 16/f
29/31 anonim válasza:
Szrintem dögös tud lenni!! Én 176 cm vagyok és nagyon hosszú lábaim vannak, és persze vékony is vagyok. És ez sok fiúnak bejön. :)
30/31 anonim válasza:
jah ez elöbbi én vagyok és 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!