Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 175-180 cm-es lány dögös?
A magasság nem jár együtt dögösséggel és fordítva. Ettől függetlenül, ha egy lány magas ÉS jó alakú, szép arcú, na az dögös. Persze, én 190 cm magas vagyok, nekem a 180 épp megfelel, de gondolom nem sokan járnának náluk magasabb lánnyal. Mindegy, egy magas szép lány azért elég vonzó.
19/f
Hát... Ha egy szép lány 175-180cm akkor igen az dögös. Ha nem szép akkor csak ront a helyzeten hogy akkora :D
De egy szép lány pedig mindenhogy dögös nem? Akkor a kérdés is értelmetlen.
Vagy olyan válaszokat vártál hogy? "Ajjjh igen a hosszú combokra bukom" "IGEN sokkal nőiesebb mint az alacsonyak"
Nos ezek butaságok , nincs különbség persze van aki jobban kedveli a magasakat , Én is voltam így de ez elmúlt szóval ez nem lényeges szempont.
Ja és 180 cm MAX a felett már akár tetszik akár nem , szerintem már egyáltalán nem dögös. Az már sok lenne. Persze csak a magam nevébe beszélek mert egy 180 cm lány már magasabb lenne nálam. Nekem is volt már egy pár magasabb bnőm és én a klasszikus 180 cm alatt nem kezdek szöveget még soha a büdös életbe nem hallottam , sőt még magasabb lánytól se. Csak nem azért mert annyira elképesztően jól nézek ki?:O DEEEE :D he-he ;D
Nem kor
Naná hogy bejön. Egyébként én 196, párom 183 cm
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!