Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szemüveges, nem vékony lány is lehet dögös?
Lehet annyira dögös, hogy a menöbb pasik is észre vegyék?
Tényleg nem vagyok kövér,de nem is vékony.
162cm és 58kg.
írj privátot, beszélgethetünk, küldhetnél képet.
20f
Mi az hogy menőbb pasi?
Gondolod hogy aki nem menőbb az csúnya?
Vagy te az alapján ítéled meg az embereket hogy ki milyen menő, mennyire ismert?
Te nem vagy biztos abban hogy a külsőd alapján bejössz a fiúknak de te mindenképpen menő pasit akarsz? A menő pasiknak a vékony lányok kellenek és nem a dagattak, a 2 üti egymást.
Amúgy szerintem nem lehetsz annyira kövér mert én 2 kilóval nehezebb vagyok nálad, 10 centivel magasabb és annyira vékony hogy már engem is zavar.
A menőn azt érti szerintem h tucatfiú, ugyan olyan zselézett haly, csőnadrág, a hurkapiszkáló testén a feszülő poló és a fél pofát kitakaró napszemcsi.
Ne arra menny, hogy ezeknek az alfahímeknek tetszél, akiknek csak 1-2 kalandra kellesz, hanem a picit hasonló, de nem az a tipikus divatmajomnak kelljél, bár sokat számít a belső szóval van kivétel ezekközött is. Előbb ismerd meg, és ha összejöttök húzd a dolgokat, ha szeret akkor nem fog siettetni!
Amúgy lehetsz dögös, de ezt kép nélkűl nehéz megmondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!