Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy 175-180 cm-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 175-180 cm-es lány dögös?

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok kort és nemet, köszönöm :P

2012. máj. 15. 17:35
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
51%
A dogossegnek nincs koze a magassaghoz (eltekintve a korosan szelsoseges esetektol, persze...).
2012. máj. 15. 17:39
 2/31 anonim ***** válasza:
5%

Az már nem egy töréken ynő, hanem egy férfi magassága.

Nekem nem jön be, férfiasan magasak.

26/F

2012. máj. 15. 17:43
 3/31 anonim ***** válasza:

nekem csak a majdnem olyan magas (v kicsit magasabb XD) csajok jönnek be

de ez függ a testalkattól, arctól, mástól is

ha küldesz képet szívesen válaszolok a dögös kérdésre (:

F/19

2012. máj. 15. 17:43
 4/31 Ájron ***** válasza:
100%
Én a velem egy magas lányokra bukok. nálam bejönne.
2012. máj. 15. 18:31
 5/31 anonim ***** válasza:
68%
Ha telt akkor az kicsit viziló fíling... De ha szép karcsú, akkor az nagyon jó, bár azért a legtöbb fiú inkább a középmagas lányokra bukik, főleg ha a a magas lány magasabb nála magassarkúban... az gáz
2012. máj. 16. 13:42
 6/31 anonim ***** válasza:
88%

Nekem simán elmenne magasságilag mivel én több mint 10 cm magasabb vagyok :D

Csakhogy jól is kell kinézzen az arcod, ne légy gebe, de viziló se. :)

2012. máj. 17. 16:50
 7/31 anonim ***** válasza:
66%

Én 173 cm magas vagyok, és az a tapasztalatom, hogy a magasabb nők jobban bejönnek a férfiaknak. Nem nagyképűségből mondom. Van egy 161 cm-es barátnőm, és egy 175 cm-es. Ha hármasban elmegyünk valahova, minket néznek meg a férfiak, nem őt. Pláne, ha még miniben vagyunk, és kivillannak a hosszú combok. És magassarkút is felveszünk, mondjuk nem 10 centiset, de 5-6 centis még simán belefér. És párt is úgy választunk, hogy semmiképpen se legyen alacsonyabb nálunk.

De mondok példákat. Ott van Dukai Regina, 174 cm magas. Gyönyörű. És ott van mondjuk Seherezádé, hiába vesz fel magassarkút, akkor sem látom szexinek.

2012. máj. 17. 16:50
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
20 éves lány vagyok és szerintem, ha egy nő az alakjához megfelelő ruhát vesz és szépen kihúzza magát akkor nem lehet csúnya. Ráadásul sok pasi felnéz rájuk. :D
2012. máj. 24. 17:59
 9/31 bárd icintia válasza:
igen lehet ha pont jo az alakja szoval nem is sovány de nem is kövér :) lány 18
2012. máj. 24. 18:47
 10/31 anonim ***** válasza:

én kifejezetten az ilyen magasságú lányokat szeretem. főleg, hogy én még magasabb vagyok. ez még szerintem nem olyan nagyon magas.

persze hogy lehet dögös, sőt... igazi modellmagasság, ezt keresik

F/21

2012. máj. 24. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!