Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotok felejtette már el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok felejtette már el a névnapotokat?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mit csináltatok? szóvá tettétek neki? hogyan reagált?
2012. máj. 15. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen! Tíz éve mással él...
2012. máj. 15. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
persze,mindíg elfelejtené, ha nem szólnék neki előre. ezért az elmúlt 25 évben szóltam, így felköszöntött. bár volt, hogy az ajtóból rohant vissza venni valamit.Ő ilyen. a gyerekei születésnapját se tudja, de csodás apa, csak a dátumokkal nem foglalkozik. Ez legyen a legnagyobb probléma vele
2012. máj. 15. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Végül is nem a párom, de remélem majd az lesz. Hát elfelejtette aztán megemlítettem, hogy jönnek a rokonok hozzám felköszönteni, és kétszer is felköszöntött, mert én nem szeretek névnapra rokonokon kívül mástól ajándékot kapni. Nem húztam fel magam, mivel tudtam, hogy nincs neki olyan naptára meg stb. :D de én így szeretem...
2012. máj. 15. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Az egyikkel az volt a baj, hogy pont túl nagy hűhót csapott egy sz**os névnap körül is, hogy már majdhogynem kellemetlen volt.

Az előző párom egy az egyben elfelejtette, és amikor másnap lereagáltam Facebook-on az üzenőfalas köszöntéseket, akkor jegyezte meg, hogy jókor már (a szülinapom egy héttel a névnapom előtt van, azt hitte, azokat a bejegyzéseket köszönöm meg). Ekkor mondtam meg neki, hogy előző nap névnapom volt. A reakció ennyi volt: "ja... akkor nem szóltam". Azért ez is rosszul esett... Nem kell nagy ajándék, sőt, semmilyen, csak érezzem, hogy gondol rám.

A mostani párommal egyelőre úgy tűnik, hogy tökéletesen jól elvagyunk, bár a dátumokkal ő is hadilábon áll. Én felköszöntöttem őt a névnapján egy aprósággal, nekem hamarosan születésnapom (majd névnapom) jön, kíváncsi leszek, eszébe jut-e :) Ajándékot nem várok, sokkal jobban esne egy együtt töltött nap pl., mivel mindketten sokat dolgozunk.

2012. máj. 15. 17:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekünk pl.: az a történet h neki múlt héten volt a névnapja fel is köszöntöttem ( előtte megbeszéltük mi sem csinálunk nagy felhajtást) ezért vettem neki egy boci fehércsokit mert ez a kedvence :) nekem pedig vasárnap volt a névnapom és egész nap együtt voltunk...fel sem köszöntött :( csak este mikor hazamentem a szüleimhez akkor mondtam neki h rosszul esett h nem köszöntött fel....
2012. máj. 15. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem jan 1-én van a névnapom. Mivel szilveszterkor mindenki betonrészeg szokott lenni, és az embereket soha nem izgatja a névnapom az újévhez képest, én megszoktam, hogy engem soha senki nem köszönt fel névnapomon. :D Legalábbis pont akkor, általában utána pár nappal, ha már kijózanodtak. :D Anyukám szokott rá emlékezni egyedül. :D

És általában nem csinálok semmit, ez csak egy névnap. Nem szoktam szóvá tenni.

21L

2012. máj. 15. 17:55
 7/9 Ájron ***** válasza:
A névnap nem is igazi ünnep... Én nem venném mellre. Ha az év összes többi napján szeret, akkor nem egy fabrikált hülye ünnepnap fog véget vetni a kapcsolatunknak.
2012. máj. 15. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindig elfelejtem, de már vagy 3 éve előre megveszem neki az ajándékot, hogy mikor szemrehányást tesz megússzam annyival hogy azt mondom: Azt hitted elfelejtem mi? És előveszem, mindig beválik, a szülinapját is így oldom meg. A karácsonyt meg tudom mikor van.
2012. máj. 15. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem tartok névnapokat, a sajátomat is van, hogy elfelejtem xD Nem várom el tőle, hogy megjegyezze. Szülinapot jó, ha tudja, vagy legalább a telefonjába írja be és nem felejti el :D Szóval a névnappal egyáltalán nem foglalkoznék. 24/L
2012. máj. 15. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!