Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok felejtette már el a névnapotokat?
Az egyikkel az volt a baj, hogy pont túl nagy hűhót csapott egy sz**os névnap körül is, hogy már majdhogynem kellemetlen volt.
Az előző párom egy az egyben elfelejtette, és amikor másnap lereagáltam Facebook-on az üzenőfalas köszöntéseket, akkor jegyezte meg, hogy jókor már (a szülinapom egy héttel a névnapom előtt van, azt hitte, azokat a bejegyzéseket köszönöm meg). Ekkor mondtam meg neki, hogy előző nap névnapom volt. A reakció ennyi volt: "ja... akkor nem szóltam". Azért ez is rosszul esett... Nem kell nagy ajándék, sőt, semmilyen, csak érezzem, hogy gondol rám.
A mostani párommal egyelőre úgy tűnik, hogy tökéletesen jól elvagyunk, bár a dátumokkal ő is hadilábon áll. Én felköszöntöttem őt a névnapján egy aprósággal, nekem hamarosan születésnapom (majd névnapom) jön, kíváncsi leszek, eszébe jut-e :) Ajándékot nem várok, sokkal jobban esne egy együtt töltött nap pl., mivel mindketten sokat dolgozunk.
Nekem jan 1-én van a névnapom. Mivel szilveszterkor mindenki betonrészeg szokott lenni, és az embereket soha nem izgatja a névnapom az újévhez képest, én megszoktam, hogy engem soha senki nem köszönt fel névnapomon. :D Legalábbis pont akkor, általában utána pár nappal, ha már kijózanodtak. :D Anyukám szokott rá emlékezni egyedül. :D
És általában nem csinálok semmit, ez csak egy névnap. Nem szoktam szóvá tenni.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!