Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem felejtette el az exét, érdemes vele összejönni?
Szerző:
A leányzó mondata:
'de ha van más akkor esélyesebb h hamrabb elfelejtem meg belészeretek'
vitatkoznék ezzel, de ott helyben azért nem aartam végképp megölni az esélyeimet.
A párom az exével való szakítás után öngyilkos akart lenni, de a barátnői lebeszélték. Aztán 2 évre rá összejött velem. Nyomtam pár hisztit, mert mindig félt, hogy úgy jár és az exéhez hasonlítgatott, ami engem eléggé sértett, lévén köztünk gigászi különbség, méghozzá ide a plusz. Mikor ugyanannyi idős volt a kapcsolatunk, mint mikor szakított vele az exe, akkor rémülten félt, mert várta, hogy én is kodobom. Aztán leesett a tantusz neki, mikor hiába várta. Gyakorlatilag akkkor kezdődött a kapcsolatunk. Azóta már a jegyesem.
Úgy veszem ki, hogy nálatok nem lesz ilyen negatív hasonlítgatás. Pozitív még lehet, ami gázabb. Szerintem ha jobban el tudod csavarni a fejét, mint az exe, akkor csak egy emlék marad neki.
Egy próbát mindenképp megér. Ragadd magaddal, úgy csókoljj, hogy gondolkozni ne tudjon. Érezz rá a csajra, lepd meg, de nem ajándékkal, hanem úgy értem, hogy lepődjön meg, hogy milyen érdekes vagy. Biztos van valami, amit nem gondolt volna trólad és pozitív neki. Na, így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!