Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? 80ezer forintos telefonszámlát csináltam, hogy lerázzak egy fiút. Mindenem odalett és a palival is összejöttem. Vélemény?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 20:19
21/25 anonim válasza:
jó sok érzelem párosult akkor ehhez a nem túl sok eszedhez
22/25 A kérdező kommentje:
Külföldön él. Ilyen hülye én sem vagyok, hogy ha lett volna lehetőségem netkapcsolatra , akkor kihagyom. De sajnos nincs. Csak telefonon volt. Nekem fontosabbak az érzések, mint az anyagiak. Inkább szenvedek én, mint egy másik ember, aki még szeret is.
2012. máj. 15. 16:11
23/25 anonim válasza:
ha így gondolod, és ez a 80 ezer forintos számla nem jelenti számodra a "világ végét", a tanulmányaidat is gondolom fogod tudni folytatni, akkor tulajdonképpen semmi rendkívüli nem történt
beszélgettetek egy jót :D
24/25 anonim válasza:
Elvileg aki szeret, az nem hagyja, hogy szenvedj helyette. A másik: ha nekem kell valami, én töröm magam érte, nem az, aki szívességet tesz nekem.
25/25 anonim válasza:
Ha sok pénzed van, nem számít. Egyéb esetben akkor is butaság, mert pénzből él az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!