Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? 80ezer forintos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? 80ezer forintos telefonszámlát csináltam, hogy lerázzak egy fiút. Mindenem odalett és a palival is összejöttem. Vélemény?

Figyelt kérdés

#randi #leráz #tgelefonszámla
2012. máj. 14. 20:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi számlád lett, akkor te hívogattad. Miért hívogatsz valakit, ha le akarod rázni? Van ám logikád...
2012. máj. 14. 20:47
 12/25 anonim ***** válasza:
De komolyan, ezt hogy csináltad?
2012. máj. 14. 20:53
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem akartam megbántani..és ezért történt így. Én fizettem ki az egészet egyetemista létemre...
2012. máj. 14. 21:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Egyetemista létedre ennyi eszed van? JAJJJ
2012. máj. 14. 21:26
 15/25 A kérdező kommentje:
Én a finom megoldások híve vagyok. Nem szeretem az erőszakot. Megpróbáltam elmagyarázni neki az érzéseimet...
2012. máj. 14. 21:27
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mire jó a skype????????????????Hül.ye:DDDD
2012. máj. 14. 21:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem csak az a finom megoldás létezik, hogy éjjel-nappal hívogatod telefonon... Net? Esetleg személyes találkozás?
2012. máj. 14. 21:41
 18/25 anonim ***** válasza:
Vagy hívogasson ő, ha ragaszkodik a magyarázathoz.
2012. máj. 14. 21:57
 19/25 anonim ***** válasza:

Manapság, már az internet világát éljük és ráadásul már feltalálták s SKYPE-ot és MSN-t, ahol csak annyi a teendő, hogy hanghívást kezdeményezel és lám ingyen beszéltek! :D

80 ezer forintos számla, te jó Isten... Jó hülye voltál, annyi eszed lehet, mint egy marék lepkének és egyetemista létedre ezt nem tudod átgondolni, miközben joggal gondolhatja az ember, hogy aki odajár, annak már valami esze is van és átértékelni hogy vajon melyik a gazdaságosabb? :D :D

2012. máj. 15. 08:27
 20/25 anonim ***** válasza:
Isten barma, bornyú, vadbarom, ökörivadék, hülye kölyke a világnak, agyilag árvízkárosúlt..... és még sorolhatnám a véleményt de csak nyugodtan válassz egyet.
2012. máj. 15. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!