Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válik el a férjétől a szerelmem?
Sokszor beszéltünk erről, de azt mondja piszkálom, már mondta, hogy el fog válni, ha lesz ereje, mindig ide lyukadunk ki, néha kibírom, hogy ne hozzam szóba, de sokszor rám jön, hogy már nem bírom tovább, hogy nem velem ébred, fekszi, eszik, tévézik, stb. hanem azzal a...
Köszi amiket írtatok, folyamatosan figyelem a válaszokat
Folyamatosan fáradt, nnics ereje lépni? És te evvel a nővel szeretnéd leélni az életed? Az a baj ,hogy a nőt magasztalod, a férjét meg teljesen lenézed. Olvasd vissza magad. Ritka az a kapcsoalti válság, ahol csak az egyik fél a hibás. Nagyon ritka. (És ott a háttérben az áll, hogy a férj fogyatékos - pszichopata).
Szeritnem nem is akar elválni. Pláne a gyerekek miatt nem. Sok nő tűr tűr (közben csinálja a maga hülyeségeit, beszűkül), és ha a férj nem dobja ki, akkor marad egy életen át.
Igen tudom, hogy ő is hibás volt abban, hogy tönkre ment a házassága. Ismerem már annyira, hogy tudjam mik a "rossz" tulajdonságai, tudom mire számíthatok. Ha lenne lehetőség már hozzám költöztek volna, de erre nincs mód, sajnos. Az pedig szerintem jobb megoldás, hogy visszaköltözik valaki a szüleihez, mint hogy azzal leéljen egy életet, akit már látni sem bír, és még mosni főzni stb. kelljen rá.
Köszönöm a válaszokat, egyenlőre türelemmel várom hogy lépjen, néha persze nem bírom hogy ne "szekáljam" a válással, mert nem bírom, hogy nem velem van, de tudom, hogy ez csak rajta múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!