Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válik el a férjétől a szerelmem?
ez lemaradt
36f
Nemtom, mondjuk h.ülye?
Tényleg nem tudom, miért nem válik el? Konkrétan semmilyen ok nem jut eszembe.
a férje azt sem tudja mire költse a pénzét, ez a szegény nő, meg hitelt hitelre halmoz, hogy etetni tudja a gyerekeket, meg persze a férjét is. Anyagi biztonság :)
Szerintem meg bizonytalan veled kapcsolatban, lehet, hogy tart mások véleményétől is, mindenképpen beszéljetek erről, mert az élet elég rövid a szar kapcsolatokhoz!Lehet,hogy csak kézzel fogható bizonyítékra vágyik, hogy veled nem fog mellé!
2 gyerekes anyuka szuper férjjel
Én úgy gondolom, hogy a "függetlenség" az oka. Valljuk be egy felnőtt nőnek nem olyan jó érzés visszaköltözni a családi fészekbe, ahonnan egyszer kirepült már. Kicsit ilyen "visszalépés" érzés lehet. Volt egy családja, nem maradt semmije... nem tud összeköltözni veled, a gyerekeket nem tudom lenne-e lehetősége magával vinnie az anyjához, szóval eléggé érthető a helyzete, hogy nehezen indul a bizonytalanba!
Egyébként a férj védelmére szólva! 3 éve semmi közük egymáshoz az asszonnyal, csak egy fedél alatt élnek. Én sem tartanám el a nőt megmondom őszintén... (mondom ezt nőként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!