Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy szerelmem az osztályból. Én fiú vagyok. Hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Másokkal barátkozik, ez nekem elég rossz érzés. Mit csináljak, megszólítsam?2012. márc. 20. 20:48
1/5 anonim válasza:
Próbálj vele először szemezni. Aztán ha visszanéz örülsz :D
Ha nem, akkor próbálj bedobni vmi viccet, lehetőleg óra közbe, hogy mindenki nevessen, főleg ha valami vicces szituáció van.
A csaj tuti figyelni fog rád :) Viszont ha az a dívás típus, akkor ne reménykedj, mert lehet, hogy összejönnétek, de dobni fog a következőért.
2/5 A kérdező kommentje:
Van egy-két hapek az osztályból aki már viccelődik,, szemezget. Rájuk figyel órán. Ha közös munka van akk. én általában vele szoktam lenni, de ő akarja. Szokott köszönni, meg minden.
2012. márc. 20. 21:01
3/5 anonim válasza:
És azt szabad tudni, hogy hány évesek vagytok?
4/5 A kérdező kommentje:
14-14
2012. márc. 20. 21:18
5/5 anonim válasza:
Na, hátha akarja, akkor nyeregben vagy :D lehet azért nem oldódik feléd, mert nem ismer. Szólítsd meg, beszélgess vele. Ha nem, akkor búcsút inthetsz neki, nem fog csakúgy rádrepülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!