Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiaba parazok? Ugye csak félreértettem?
Figyelt kérdés
Az eset még tavaly nyaron történt. a parom egy áruházban dolgozik raktárosként. és ott vannak néha promóciók, ahol ugye lanyok is vannak, akik ott dolgoznak. ezek persze egyaltalan nem modellek, vagy ilyesmi, csak "sima" lanyok. nem is mind szép. de ott nem is az a lényeg. és én folyton féltékeny voltam rajuk. és egyszer a párom olyan mondott h lehet h ők szebbek, meg jobb az alakjuk (gondolom ugy értette mint a tönbbi lanynak) de ő engem szeret, mert nem csak szép vok hanem okos is (ezt mondta ő). majdnem szakitottam vele emiatt h h képzeli h azt mondja nekem h azok a csajok szebbek.. de ő azt mondta h nem ugy értette, hanem h vannak pasik akik csaka külsőre buknak, és azoknak ezek bejönnek. én meg total magamra vettem. pedig nem vok csunya. 173 cm, 61 kg, sportolok, nem eszek zsiros kajakat ( neha azert megengedek magamnak par finom falatot ), szoval igyekszek "jo" csaj lenni. a baratom szerint az vok, pedig állitása szerint elég válogatós. azt mondja h total félreértettem. mindig dicsér, és már 1,5 éve együtt vagyunk. tényleg félreértettem? kárnak parazok? amugy nem is az a tipus aki a cicababákra bukik. tényleg mindig dicsér, meg minden. meg ez még tavaly történt. és tegnap felhoztam neki és mondta h ilyen marhaságot biztos nem mondott, hiszen szeret és én vok neki a legjobb. ezt bizonyitja is. akkor ugy nem kell paraznom?2009. jún. 26. 12:54
11/21 anonim válasza:
most hiába nyugtatgatnak,hogy hú nem kell paráznod,meg öülnék én ha ilyet mondanának stb,de .ezt egyszer az én páom is elejtette nekem..azt hittem ott kapok szívinfarktust.lehet hogy vannak nálad jobb csajok..hát anyád.már bocsánat..olyan mrges lettem hirtelen...nem vagyok egy beképzelt majom,nem is szoktam magam fényezni,de azért csúnya tényleg nem vagyok.176cm,65kiló,hosszú(fenékig érő)egyenes,barna(majdnem fekete)haj,u.i szinű boci szemek..sok bókot kapok más férfiaktól is,erre bevág egy iylen mondatot..aztán rájöttem,hogy ez náluk elég nagy bóknak számít,szóval egy szót sem szóltam,te se tedd,mostmár mindegy,mi ezt félreértettük,s fájt az önbecsülésünknek hogy nem azt mondta:nekem te vagy a legszebb és a legokosabb:)dehát férfiak,ennek is nagyon nagyon örülni kell,hogy már ennyit sikerült mondaniuk...ezentúl ne emlitsd neki,én sem teszem.amit irtál az alapján nagyon szeret.dicsérd meg inkább holnap,és mondd el neki,hogy hogy szereted:)
12/21 anonim válasza:
Félreértetted!csak kedveskedni szeretett volna azzal hogy ő ezt mondja, , ezzel azt is akarta mondani, hogy neki csak te kellesz!
Szerintem ez a lényeg:)
NE izgulj!Szerintem nagyon is szeret!:)
13/21 A kérdező kommentje:
de ő nekem mindig azt mondja h neki én vok a legszebb és a legokosabb :) neki.
2009. júl. 11. 23:35
14/21 A kérdező kommentje:
amikor tavaly emiatt szakitani akartam vele, akkor meg el is sirta magát h én értettem félre, és h neki én kellek. mindig ir sms-t h puszi a szexy pocidra, mindig dicsér, és sokszor már a sima csóktól beindul.. akkor??? és amikor most felhoztam a témát neki, akkor mondta h azok is átlagos lányok. és ha akarom, engem is el bir ott helyezni ( mivel egy boltban dolgozik ).
2009. júl. 11. 23:42
15/21 anonim válasza:
Igen! Hiába parázol, félreértetted!
16/21 anonim válasza:
Te.nem rosszból,de neked tényleg komplexusod van.ha már nem indulna be rád,vagy nem beszélnétek naponta,stb,akkor jó még azt mondom hogy hát lehet vmi baj van,megértem hogy hisztizel.de ilyenen könyörgöm?most nekünk akarod bizonygatni mennyire szeret és kíván?meg magadnak?ha te tudsz mindent,hogy szeret,ir üziket,beindul rád,akkor viszont nem értem mi ennek a hisztinek az alapja.hogy meg néz más csini lányokat is?miért te talán vakságotis fogadtál,és egyik pasira sem nézel rá vagy egy szót se szólsz?ő bókolt neked te meg elhagyod majdnem miatta.hát...szerintem gondolkodj el,mert már nem sokáig fog a szép mellé okosnak is nevezni ha ezt így folytatod.bocsánat ha kicsit durvára sikeredtem,de téged fel kell rázni...úgy éreztem a számodra nagyon komolynak tűnő probléma olvasása közben magam mint Barbie hercegnő mikor körmöt reszelget a kis rózsaszin szalonban..ha ilyenen fennakadsz akkor mi van egy egy komolyabb dolognál..szedd össze magad,állj mögé,fogd be a szemét,öleld át a derekát és súgd a fülébe hogy mennyire szereted..ja és becsüld meg őt.
17/21 anonim válasza:
hát okos az biztos hogy nem vagy
18/21 anonim válasza:
Hiába szavaztátok le az utolsót egyet értek vele...
Mit nem lehet ezen megérteni? A párod elmagyarázta, hogy gondolja, meg itt is megnyugtatott szerintem mindenki. Ha jó csaj vagy, ne csinálj úgy, mint egy önbizalom hiányos hülye p*csa, mert ezért fog a pasid otthagyni.
19/21 anonim válasza:
úúúúgy bírom az ilyen hülye tyúkokat... -.- drága az még nem fordult meg az okos fejecskédben,hogy azért van veled másfél éve mert talán iszonyatosan szeret téged??! ki a szart érdekel,hogy talán azok a lányok szebbek?? belőled csak egy van a világon és ezt élvezd ki okostojás.. és ne hisztizz örülj hogy van egy normális párkapcsolatod!
20/21 anonim válasza:
olyan dolog miatt parázol,amit tudsz te is, hogy nem úgy van,nyugi no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!