Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha alig bírom már?
Figyelt kérdés
Ikrek vagyunk (kétpetéjű, egy lány, egy fiú), és (legalábbis én) testvérkoplexusban "szenvedek". Nem tudom mit tegyek, kívánom minden formában, próbálok lassan még jobban közelíteni hozzá, de szerintem nem gondol semmi olyasmire, mivel ikrek vagyunk és normál esetben senki nem gondolna rá.
16/L
2012. máj. 14. 18:19
1/8 anonim válasza:
hogy érted h "minden formában" ?!
2/8 A kérdező kommentje:
tetszik a szeme, az arca, amikor strandon vagyunk a felső teste, és már olyasmire is gondoltam
2012. máj. 14. 18:22
5/8 anonim válasza:
Te beteg agyú...mennyél ujjazd meg magad..te perverz állat!!!!!! :OO :///
6/8 anonim válasza:
az egy dolog h helyesnek tartod a testvéred, de h kívánodO.o
nem nézel te túl sok Trónok harcát?!
7/8 anonim válasza:
Amit érzel, az nem normális, és ezt a legkomolyabban mondom, beszélj pszichológussal! De tényleg!
Ismerkedj fiúkkal, és ne a tesóddal töltsd az időd!
2 gyerekes anyuka
8/8 anonim válasza:
UHHH! mindenkinek vannak sztm bizarr gondolatai, de ez azer mar durva! Nem teged akarlak sertegetni, hiszen nyilvan nem te iranyitod az erzeseid, de sztm probald kerulni a tesod, es menny pasizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!