Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem.2 év után. Nagyon kivagyok, és alíg bírom megállni hogy ráírjak, de eddíg nem tettem. Szerintetek, lenne értelme ráírnom, hogy ha szeretne, találozzunk és beszéljük át a dolgokoat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 09:26
2/9 A kérdező kommentje:
vagy várjam meg amíg ő keres? nem tudom, melyik lenne a jobb. ha nem várom meg akkor bealázkodok, de ha nem írok, lehet hogy ő sem fog, és azt nem bírnám ki :S
2010. aug. 23. 09:40
3/9 anonim válasza:
Szakított veled. Nem hinném, hogy volna értelme visszakönyörögnöd magad, mert legfeljebb 1-2 hónapot dobhatna a kapcsolatotok élettartalmán.
Inkább próbáld meg elterelni a figyelmed valamivel.
Vagy úgy érzed, hogy olyan indokokkal szakított, amiket még át lehet beszélni?
4/9 A kérdező kommentje:
igen, pontosan... :(
2010. aug. 23. 10:31
5/9 A kérdező kommentje:
csak nem tudom, várjak e, hogy rámírjon, vagy én írjak rá... Nem akarom megvárni, amíg telljesen elfelejt:(
2010. aug. 23. 10:34
6/9 anonim válasza:
sztem ne alázkodj meg! ha szakított, akkor szakított, nem kellesz már neki. vagy ha mégis, akkor azt majd ugyis megtudod. elöbb utóbb minden szerelem elmúlik, és a szerencsések véget is tudnak vetni a kapcsolatnak.
kivülállóként mondom
8/9 anonim válasza:
nee ne keressd meg! velem is 2 év után szakitott a pasim télen. Iszonytaosan padlón voltam, első nagy szerelem volt nekem és csak ugy eldobott karácsony előtt két héttel, azt sem tudom miért. Aztán felkerestem, irtam neki hivtam és végül kibékültünk. De ez nem tartott tovább 3 hónapnál amikor rájöttem tényleg nem szeret. Megaláztam magam a semmiért.. ne keresd meg, ha szeret akkor majd ő hunyászkodjon meg.. bár én megkockáztatnám, hogy visszafogadom e..Kitartást neked!! : ) 18L
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm... (K)
2010. aug. 24. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!