Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlérzékeny vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlérzékeny vagyok és nem tudok ezzel mit kezdeni. És annyira hamar változnak a hangulataim, hogy én magam alig bírom követni. Miért vagyok ilyen érzékeny?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, és mikor vele vagyok, minden olyan jó, megnyugszom, de mikor eljön az idő, mikor mennie kell, a sírás határán állok. Tegnap is kérdezte, mi a baj, látta rajtam, hogy elkedvetlenedtem. Mondtam, hogy semmi és elfordultam, mert majdnem elsírtam magam. Most is olyan jó lenne, ha velem lenne, mert ideges vagyok, de rámászni sem akarok. Szoktunk msnezni minden nap, és általában ő lép ki hamarabb, és akkor is olyan nehezemre esik elköszönni tőle, és ezt érzi is, a végén mindig olyan szar hangulatom lesz, hogy a gép előtt sírok. Tudom, elég durva helyzet, de van mikor a boldogságtól sírnék, hogy vele vagyok, aztán visszafolytom. Még friss a kapcsolat, egymásnál alvásról még nincs szó. A hangulat ingadozásaim már neki is feltűntek, eddig még tudta kezelni. :) Próbálom kontrollálni, de nagyon nehéz.
2008. szept. 24. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
:) Szia, üdvözöllek a szerelmesek világában:) Ahogy az irásodból kiveszem, Te arra vagy érzékeny ha nem láthatod a barátodat, vagy ha menned kell mikor vele is lehetnél...erre nincs gyógyszer. talán sms ezhetnétek ha annyira hiányzik:) meg minden lefekvéskor egy sms:) addig jó mig ezt érzed, mikor már kezd nem hiányozni nem is szereted igazán:) próbáld meggyőzni magad arról hogy nincsen miért elkeseredni, hiszen holnap újra látjárok egymást:) remélem sikerül. előtte meg ne szégyelld az érzéseidet:) sok sikert Üdv:) hány éves vagy?
2008. szept. 24. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Üdv :)

21, és az tuti, hogy szerelmes vagyok, de én úgy általában is érzelmes típus vagyok, egy rossz szó elég ahhoz, hogy letargiába essek. De ez már így marad. :)

Ezaz, hogy keveslem a talikat, tegnap azt mondta, nem tudja mikor találkozunk újra. Egy kis faluban lakik, fél órára innen, és pénteken be kell jönnie, ahol én lakom, de én meg akkor nem érek rá. Majd megkérdezem tőle a szombatot. Csak ma is nagy szükségem lenne a megnyugtató öleléseire, mert holnap nehéz napom lesz. Ő egyben a paradicsom és a menekvés a világ elöl.

2008. szept. 24. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Hajlamod van a depresszióra - annak vannak ilyen tünetei. Szerintem ugorj el egy orvoshoz: lehet, hogy valami hormonprobléma van mögötte. Azon lehet segíteni.
2008. szept. 24. 14:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Hmm ennyire meg nem érzem komolynak, de azért köszi a javaslatot.
2008. szept. 24. 14:06
 5/8 anonim válasza:
Szia! Én is kíváncs vagyok a válaszokra, ugyanis hasonló cipőben járok, csak mi lassan már 2 éve vagyunk együtt, és az utóbbi fél évben jelentkezett nálam hasonló érzés. Tanácsot nem tudok adni, sajnos. Talán annyit, hogy mindig gondolj az együtt töltött kellemes percekre, és próbáld lefoglalni magad, míg nincs veled a párod. Nekem is nagyon nehéz, mert állandóan arra gondolok, hogy éppen mit csinálhat, de próbálj meg nem befordulni, mert az egy idő után egészségileg sem lehet jó.
2008. szept. 24. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj önállóbb lenni. Ezt nem rosszindulatból mondom, téynleg jót tenne. A szerelem csodálatos dolog, de van - LEGYEN!- a kapcsolatodon kívűl is életed, saját tered, privátszférád! Biztos van más dolgod is azon kívűl, hogy vele találkozz, msn-ezz; tanulsz, dolgozol, vagy van olyan, ami érdekel, szívesen foglalkozol vele. Ezeket a dolgokat ne hanyagold el! Na meg a barátaidat, családodat se!

Nem igaz, hogy a szerelem csökkenni fog, ha már nem leszel ilyen kétségbeesett. Csak addigra felfogod, hogy együtt vagytok. :) Viszont az, ha az egyik fél túlságosan rátelepszik a másikra, levegőt se akar venni nélküle, árthat a kapcsolatnak! Néha Te legyél az, aki elköszön, illetve várd meg, amíg ő keres!

Ja és azon is gondolkozz el, nem azért van-e ez a kétségbesesettség, mert bizonytalan vagy az ő érzéseit illetően?

2008. szept. 24. 14:33
 7/8 anonim válasza:
100%

Tudom mit érzel!Én is ebben a cipőben jártam nagyon sokáig aztán az idő segített, mondjuk mi már lassan 5 éve vagyunk együtt nekem ő az első az életemben és én neki a második.

Nekem is rosszul esett, hogy ha kellett neki egy kis "tér" és nem velem volt abban az időben, és én is próbáltam azt hogy magán életem legyen lekössem magam mással barátnőkkel bulizni menni, de az sem ment az elején mert mindig ő járt a kis fejem. Én azt tanácsolnám a helyedben, hogy jár el táncórára vagy valami kis kiadós edzésre amitől lefáradsz és ezzel lekötöd a figyelmed gyorsan tellik az idő és azt veszed érszre hogy már a pároddal vagy!

Nekem ez bevállt. és díjazzta a táncot is és az alakot! :)

Kitartást és erőt neked!

Meg tudod csinálni!

2008. szept. 24. 16:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs gond, én is járok táncórákra meg tornázok itthon is, és ő is értékeli! :) Szóval elvagyok nélküle is. Csak most izgulok, és jó lenne ha velem lenne. :)
2008. szept. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!