Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire fontos, hogy "megünnepeljétek" a kapcsolat kezdete óta eltelt időt?
És ha ünneplitek akkor hogyan, és mennyi időnként?
Korra is kíváncsi lennék :)
Köszönöm
Nem fontos, ha lehet nem ünneplem, de ha már valami van akkor max évente az évfordulót.
30/F
Az én barátom ragaszkodik hozzá, hogy ünnepeljük. Hónapfordulóra általában kapok tőle egy doboz csokit, vagy virágot. Félévesfordulóinkon vagy évfordulóinkon pedig elmegyünk étterembe, pizzériába, vagy valami ilyesféle helyre, de volt már olyan is, hogy én készítettem itthon vacsorát, és úgy töltöttünk el egy romantikus estét kettesben.:) Drága ajándékokat sosem adtunk egymásnak, inkább csak apróságokat, csokit, virágot, ilyesmit. Persze az étterem is drága, de az élmény együtt :)
19/L
Egyedül a házassági évforduló megünneplését tartom fontosnak, mert az családi ünnepély, mint a karácsony, vagy a húsvét és így szokás. Egyébként is ünnep van minden nap.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!