Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Barátnőtök elmehet nélkületek sátrazni a haverjaival?
Ha nélkülem akar elmenni, menjen. Nem erőltetem magam másra.
Nekem azt találta ki, hogy csak elmegy egy este szórakozni pár fiúbarátjával. Mondtam, hogy nem érdekes, ha velük akar menni, menjen. Még oda sem ért a találkahelyre, nekem már le volt beszélve kivel töltöm az estét. Másnap hívott, majd mondta átugrik. Mondtam, hogy oda ugorjon, ahol este volt.
Vagyis:
- ha nem akar valaki, akkor menjen ahova akar és azzal akivel akar.
Tudom, hogy ez így kegyetlen, de jobb akkor véget vetni, amikor már ilyen jelek figyelmeztetnek egy későbbi nagyobb bajra.
Én abszolút elengedném a barátnőmet, illetve ha a barátnő lennék, ragaszkodnék hozzá, hogy mehessek.
Gondold el, otthon van a nő egész nyáron, várja a pasiját, h. hazajöjjön a munkából... Hát nem halál unalmas ez?
Attól, h. a barátnőd, nem rabolhatod el tőle a fiatalságát!
Pár év múlva már ő is dolgozhat, hadd élvezze még ezt az 1-2 önfeledt nyarat.
Kérlek, könyörgök, hadd menjen el! : ))
A barátom elég fesztiválozós,én pedig nem annyira,így ő a haverjaival szokott menni és egyáltalán nem aggódok emiatt ugyanúgy,ahogy ő sem aggódik,ha én megyek valahova a barátaimmal.Megbízunk egymásban,ennyi az egész.Szerintem egy kapcsolaton belül is kell némi teret adni a másiknak,mégsem várhatja el a srác ebben az esetben például,hogy a lány egész nyáron unatkozzon,csak üljön otthon és ne menjen sehova nélküle,mert az csak rosszat tenne a kapcsolatnak.
22L
Képzeld el, hogy esetleg a barátod is jönne... Úgy járnátok, mint a viccben:
Két fiatal házaspár kempingezni mengy, de csak egy sátor van, abban alszik mindenki.
Reggel amikor az kimegy a sátor elé az egyik férj,
mondja a másiknak:
- Kikapós ám a te kis feleséged.Egész éjjel a kemény álló farkamat fogta.
A másik, vigyorogva :
- Dehogy fogta, én voltam az. Tudod, nem árt vigyázni, biztos, ami biztos.
Azta marha utolsó :D:D
10 a max lotyószint? mert akkor sztem beleférek a 3ba bőven:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!