Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit tennétek ha a barátnőtök vitázás közben gyengéden megpofozna?
Figyelt kérdés
tegyük fel hogy vitatkoztok szépen csendben,kiabálások nélkül és neki van igaza,de nem látjátok be,vagy szerintetek nem úgy van...erre egyszer csak sértődötten megpofoz...2012. máj. 11. 19:39
1/20 anonim válasza:
ököllel tiszta erőből egy jobb horgost neki!!!
2/20 anonim válasza:
Ha srác lennék, megfognám a kezét kicsit erősebben és megkérdezném, hogy ezt még is hogy gondolta... Nagyjából ennyi. Semmiképpen ne üss vissza, de érezze, hogy ezt nem teheti meg!
5/20 anonim válasza:
Ha igaza van és a dolog is súlyos, amiről vita van, nyilván nem tennék semmit. Azonban ha csak egy apró hülyeségről van szó, vagy nincs igaza, éreztetném vele, hogy ez nagy hiba volt a részéről.
6/20 anonim válasza:
hátrakötném a kezét és jól megdugnám,úgy hogy visítson!!!:D
7/20 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,mert én egy kicsit felizgultam a helyzetre.
2012. máj. 11. 19:49
9/20 anonim válasza:
Akár igaza van akár nem,én lefognám a kezét,és csendesen megjegyezném,hogy többé ne emelje rám a kezét,mert neki is fájni fog.
Én sosem ütök meg nőt,de elvárom,hogy ő se üssön meg.Igaz,a nők a gyengébb nem,de ne használja ki senki ezt
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!