Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit tennétek ha a barátnőtök vitázás közben gyengéden megpofozna?
Figyelt kérdés
tegyük fel hogy vitatkoztok szépen csendben,kiabálások nélkül és neki van igaza,de nem látjátok be,vagy szerintetek nem úgy van...erre egyszer csak sértődötten megpofoz...2012. máj. 11. 19:39
11/20 anonim válasza:
megraknám mint szénás a szekeret
12/20 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy "gyengéden megpofoz"? Gyengéden simogatni szoktak.
13/20 anonim válasza:
Valószínűleg megráncigálnám, aztán odaszorítanám a falhoz, a torkánál fogva, majd addig fejelgetném, míg el nem sírja magát. Utána pedig margarinnal dobálnám meg, majd leönteném egy liter tejjel.
14/20 anonim válasza:
FAAAATAAAAAALIIIIITTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15/20 anonim válasza:
Én ezt, úgy a lámpába. Asszem utána meggondolná 3-szor h mit lehet és mit nem:D
16/20 anonim válasza:
Legjobb....legyen csak kis tüzesvérű:D Jól össze kell vele veszni, aztán jöhet a békülős szex:D
17/20 anonim válasza:
Hát ez elég durva... Akármilyen ideges vagyok is, ilyet nem tennék. Pedig ha ideges vagyok, a barátom cukinak találja, és ez csak mégjobban felidegesít, szóval nagyon, nagyon nagyon ideg tudok olyankor lenni. :D
18/20 anonim válasza:
Ha egy kis jelentéktelen dolgon vitázunk akkor nincs vele bajom(nyilván utána elröhögjük az egészet).
Ha komolyabb vita van akkor már ugye idegileg mindketten ki vagyunk egy kicsit, szóval nem a legjobb ötlet, én speciel eléggé kiakadnék, hát még ha utána bedurcizna... Az csapná le a biztosítékot...
19/20 CyberSniper válasza:
Kirúgni, és kirúgni!, majd keresni egy nőies nőt!... közben azért jót röhögve ki lehet térni előle:D+elkapni a kezét és addig csikizni, amíg csak lehet :D:D:D
20/20 anonim válasza:
Egy állast vissza ütésből megérdemelne hogy gondolt ezt? :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!