Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöttök ki a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttök ki a párotok haverjaival?

Figyelt kérdés
Általában félszegen érzem magam a pasim baráti társaságában. Kedvelem őket, de nem merem annyira kiadni magam. Próbál némelyikük közvetlenebb lenni, pl az egyik csaj társalogna velem pasikról, vagy egy másik haverja kérdezgeti hogy vagyunk, mi van velünk, de nekem ez olyan erőltetett, és aggódnék is hogy valami félreértés történne, és visszamondanak mindent a pasimnak, hiszen az ő barátai. Ha tartom a 3 lépés távolságot, akkor meg én vagyok a beképzelt, aki "nem ereszkedik le közéjük". Ti hogy viszonyultok az ilyen helyzethez? Megbíztok a párotok barátaiban?
2012. máj. 9. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen szempontból egyszerű dolgom van, mert nincsenek neki haverjai/barátai. A munkatársaival is csak el van, semmi extra.

Ne aggódj, beszélgess velük nyugodtan, nem hiszem, hogy tudnál olyat mondani, ami kétértelmű és rosszul hatna rád! :)

2012. máj. 9. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
én lesz*rom őket... miért kellene jópofiznom a párom haveri körével, mikor van sajátom?!
2012. máj. 9. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Megbízom bennük, kedvelem őket, de a legtöbbükkel nem olyan a viszonyom, mint a saját barátaimmal. Szoktam velük beszélgetni, de általában nem kettesben, hanem a közös beszélgetésben veszek részt. Van viszont egy-kettő, akikkel tényleg jóban vagyok, és nekem is a barátaim.

Egyébként az se mindegy, hogy mióta vagytok együtt. Az elején nekem se ment könnyen, főleg, hogy rögtön egy összeszokott társaságba csöppentem. Az a lényeg, hogy próbálj beszélgetni, még ha csak semeleges témákról is, mesélj magadról, mondj el valami történetet, ami kapcsolódik az aktuális témához. Nem kell sokat beszélni, de ha mondjuk olyan téma van, ami érdekel, amihez értessz, akkor szólj hozzá. :)

24/l

2012. máj. 9. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk párom haverjai tartják tőlem a 2 méteres távolságot kb. Nem tudom igazából miért. Általában hozzám se szólnak, hiába mentem velük túrázni (ami kb 10 órás volt... 10 óra kussban kicsit megalázó egy társaságban). Mikor én próbálok hozzájuk szólni, úgy néznek rám, mint valami dilinyósra... legalábbis én így érzem. Kb 1 csajjal tudtam elbeszélgetni, egyszer.

Személy szerint én szeretnék kijönni velük és párommal gondolkodunk, hogy lehetne, bár ő váltig állítja, hogy az ő haverjai nem olyanok, mint amilyennek én leírom őket. Meg állítása szerint, mikor leléptem az egyik buliból akkor kerestek engem, de mivel a bulin 2 órát ültem úgy, hogy senki nem szólt hozzám, sőt, a mellettem ülő csaj még ki is fordult, hogy háttal üljön nekem, nem nagyon látom reálisnak, amit mondott... De valahogy ezt is megoldjuk, mert meg szeretnénk.

Szerintem örülj, hogy próbálnak kedvesek lenni veled, és próbálj kicsit ellazulni. Egyik legjobb fiú barátom párjával olyan jóba lettünk, hogy már többet beszélek vele, mint a sráccal =) Szóval nem kell feltétlenül erőltetettnek lennie, csak engedd el magad.

2012. máj. 9. 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Jól kijövök velük és a párom is az én barátaimmal de a két társaság nem vegyül :D
2012. máj. 9. 11:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 9. 13:13
 7/7 anonim válasza:

MI a barátommal elég messze lakunk egymástól (40 km) és amikor nála vannak a haverja akkor szoktam őket látni meg hallani skypeon. Egy kicsit szokatlan hogy ennyire közvetlenek, és hogy intim témákról kérdeznek. Akkor lazán levágom nekik hogy ha annyira nem géz a kérdé hogy igen vagy nem de ha olyan akkor mondom hogy haggyon/haggyanak az ilyen hülye kérdéseikkel. Amúgy jófejek, bírom őket. olyan 10 nagy haverja van a barátomnak, akikkel szoktunk beszélni (persze csak ha ő is ott van) de még sajnos csak 3-mal találkoztunk(igazából 5-tel, de velük csak összefutottunk. 13/L

Ja és a haverjai mind 16 évesek kb. a barátom meg most lett 15(évvesztes)

2012. máj. 9. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!