Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exbarátnő. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Megpróbálom rövidre fogni. Év elején megismerkedtem 1 lánnyal aki a barátnőm is lett végül. Mielőtt járni kezdtünk még 6 hónapig kavartunk csak, de már az első 3 hónap után olyan volt mintha jártunk volna. 6 hónap után jutottunk el oda hogy járjunk is. 2 hónapig voltunk együtt amikor csináltam 1 nagyon nagy hülyeséget.Egy fiú behívta a városba mert adni akart neki valamit szülinapja alkalmából.(a srác rávolt kattanva).Amikor mondta nekem ezt, kifejeztem neki hogy ennek egyáltalán nemörülök. Összeis vesztünk ezen h ok nélkül féltékenykedek. Ezután nem beszéltünk 4 napig. Már nagyon kivoltam amikor úgy döntöttem hogy én ezt nembirom,kész.Ekkor jött a baklövésem hogy elküldtem.(azonnal elsírta magát) A döntésemet szinte abban a pillanatban megbántam. Azóta is próbálkozok visszaszerezni.A barátnői mondogatják nekem hogy szeret,irkálja a nevem a füzetébe stb, de amióta ez megtörtént nemigazán tudunk beszélni, jóértelemben levagyok blokkolva ha a közelében vagyok. Megmondtam neki hogy más lány nemérdekel rajtakívül és a mai napig ehhez is tartom magam. Már 60 napja vagyunk külön. Ő sem fiúzik, én sem csajozom.

Légyszives segítsetek mer lassan már érzelmi roncs leszek és a kukában végzem :D. Előre is köszönöm a válaszokat. 17/f

2012. máj. 13. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Máskor ne "kavarj" olyannal, akivel nincs emberi kontaktusod, nem pendültök egy húron.

Most jó félév elteltével bukott csak ki, hogy sem kommunikálni nem tudtok, se lelki összecsengésetek nincs. Te csináltad Magadnak.

Ki mint vet, úgy arat.

2012. máj. 13. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ha lenne barátom, én sem randiznék egy fiúval, akinek tetszem, bármilyen viszonzatlanul is, mert otthon/az iskolában/baráti társaságban valamiért nem tudna ajándékot adni nekem.
2012. máj. 13. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Veszteni valód nincs, úgyhogy kapd össze a tökeidet, és beszélj vele! Hajrá!!!
2012. máj. 13. 22:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Kicsikét félreérted. Nagyon is jól megvoltunk egymással, elég jó volt az összhang.Az meg h "nemtudunk kommunikálni egymással" elég Madár kifejezés szerintem. Napi többmint 4-5 órás beszélgetések csak neten,és az élő helyzeteket had ne soroljam.
 5/9 anonim válasza:
Nyilván neked kell keresned őt. Mivel te szakítottál vele. Szerintem a legjobb, ha őszinte vagy vele és elmondod neki is azt amit ide leírtál:"a döntésemet szinte abban a pillanatban megbántam." Ha eddig nem tetted volna meg. Muszáj, hogy megerősítsd benne azt, hogy elismered rosszul döntöttél akkor. De azóta átgondoltad és megbántad. Kérj tőle még egy esélyt! ;)
 6/9 A kérdező kommentje:

nem 1 alkalommal mondtam már neki azóta h mit is gondolok hogy megbántam, még mindig szeretem stb. Igazából 2 dolog tartja bennem még a lelket.

1: Az idő h majd hiányozni fogok neki, vagy hiányzok is(nemtudom nembízom el magam).

2: Ha nem szeretne már velem semmitse akkor minek is keres meg olykor Fb-n, Élőben. 1000%-ig biztos vagyok benne h tudja hogyan érzek:)

2012. máj. 13. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá, és kérj bocsánatot. Ülj le mellé. Fogd meg a kezét.

Töltsetek együtt időt, ha akarja

2012. máj. 13. 22:34
 8/9 anonim válasza:
Beszélj vele szervez neki valamit!
2012. máj. 14. 15:52
 9/9 anonim válasza:
akkor hívd el randizni :)
2012. máj. 15. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!