Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagy békén minket a párom exbarátnője, mit tegyünk?
Vannak beteg emberek. 2,5 év alatt megszokhatta volna, hogy semmi köze a volt pasijához.
Szerintem ne adjatok felületet. Ha tud telefonszámot cseréljétek le, vagy simán ne vegyétek föl neki. Sms-re ne reagáljatok, ha személyesen találkoztok, akkor meg ne szóljatok hozzá, és arra amit mond ne reagáljatok semmit.
Előbb utóbb megunja.
Mindenféle kommunikációt szüntessetek meg. Nem is értem, hogy tudna szétválasztani titeket.
Na igen, ijesztőek az exek néha O.o A vőlegényemnek az előttem lévő bnője ilyen elmebeteg. Dobta a srácot anno elég durván, most meg másfél évre rá meg nem akar leszakadni róla -.- Cukor- mukor, nosztalgiázós leveleket küld, érdeklődik, hízeleg... A hab a tortán az volt, amikor megírta, hogy 120km!-ről eljött a mi városunkba csakhogy meglephesse a párom, még az a mák, hogy azóta már minden volt;telószám csere, költözés...Úgyhogy buszozhatott szépen haza a jelenlegi hapsijához O.O
Szóval engem is nagyon érdekelne, hogy ezektől a nyomulós p.csáktól, hogy lehetne végleg megszabadulni?
Szerintem pont levegőnek kell őket nézni, előbb-utóbb leszoknak. Hogy zavaró, azt elhiszem, de sokat nem tehettek mást szerintem.
Amikor összejöttem a férjemmel, az exe azonnal rámászott, és annyit ért el, hogy a férjem azóta az utcán nem köszön neki, én igen, annak ellenére, hogy soha be nem mutattak minket egymásnak, hivatalosan "nem ismerem". Ne tudjátok meg, mennyire zavarba hoztuk ezzel...
Köszönöm először is a válaszokat.
Ez a csaj tényleg nem fix,az biztos.Egyszer az uton szinte elütött autóval én gyalog voltam és annyira közel volt,hogy el kellett ugorjak.Telefon az mindig cseng éjjel is.Most újabban az a téma,hogy most én várok gyereket,de a párom úgy is meg fog csalni vele és 5 év múlva neki lesz gyereke a páromtól,na meg őket nem tudom szét választani,nevetséges,hogy nem veszi észre magát,a párom már nagyon mérges rá,de nem akar semmit tenni,mert annyira feltudja bosszantani,hogy azt mondta nem éri meg egy helyt vele szívni a levegőt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!