Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most feleslegesen van bűntudatom?
Figyelt kérdés
A barátom nagyon bulizós természetű, ami ellen nincs is kifogásom, de én viszont nem szeretek ilyen helyekre menni, mivel nem az a típus vagyok. Múltkor felajánlotta, hogy menjek vele legalább 1x bulizni el valahova, én meg mondtam, hogy nem szeretnélek lehangolni, hogy én nem élvezném az ott létet, így nyugodtan menj egyedül,vagy haverokkal. Erre ő besértődött, hogy én vele soha sehova nem akarok menni, meg ilyenek, meg hozzám vágta, hogy nem is szeretem. De csak annyi bajom van össz-vissz, hogy nem szeretek bulizós helyekre járni, mivel nem érezném szerintem jól magam, mivel egyrészt nem olyan zene megy, ami tetszene, meg jobban szeretem itthon rázni a csontomat, és azóta haragszik rám, meg flegmáskodik velem :(2012. máj. 13. 21:46
11/11 anonim válasza:
Persze biztos örül, hogy elengeded őt egyedül, jól esik neki, hogy megbízol benne, és ezért hív el mindig, hogy az, akit ennyire szeret ott legyen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!