Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most feleslegesen van bűntudatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most feleslegesen van bűntudatom?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon bulizós természetű, ami ellen nincs is kifogásom, de én viszont nem szeretek ilyen helyekre menni, mivel nem az a típus vagyok. Múltkor felajánlotta, hogy menjek vele legalább 1x bulizni el valahova, én meg mondtam, hogy nem szeretnélek lehangolni, hogy én nem élvezném az ott létet, így nyugodtan menj egyedül,vagy haverokkal. Erre ő besértődött, hogy én vele soha sehova nem akarok menni, meg ilyenek, meg hozzám vágta, hogy nem is szeretem. De csak annyi bajom van össz-vissz, hogy nem szeretek bulizós helyekre járni, mivel nem érezném szerintem jól magam, mivel egyrészt nem olyan zene megy, ami tetszene, meg jobban szeretem itthon rázni a csontomat, és azóta haragszik rám, meg flegmáskodik velem :(

2012. máj. 13. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
hagyd ott
2012. máj. 13. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Máshova szoktál menni vele?
2012. máj. 13. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne legyen bűntudatod. Ha igazi barát lenne, megértené.
2012. máj. 13. 21:48
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
arra nem gondolsz,hogy dugogat is valakiket azokon a bulikon?
2012. máj. 13. 21:49
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem szoktam egyáltalán bulizni, mivel dolgozom iskola mellett, hogy tudjam majd finanszírozni az egyetemet, meg alapra se vagyok az a típusú ember, hogy eljárjak szórakozó helyekre. Ő persze mindig elmegy, ami ellen semmi kifogásom sincs, hiszen megbízom benne, hogy nem csal meg, meg érezze jól magát nyugodtan nélkülem is. Meg legalább ha már szórakozni megy el, akkor nem kell velem foglalkoznia, és kitud kapcsolódni. De szarul esett, hogy ezt hozzám vágta.

18/L

2012. máj. 13. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehetne annyira érett, hogy megérti a helyzeted.
2012. máj. 13. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt már egyszer leírtad. Tudsz olvasni egyébként?
2012. máj. 13. 21:55
 8/11 A kérdező kommentje:
bocsánat, igaz
2012. máj. 13. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Valamelyik filmben hangzott el ez:

Nem az a fontos, hogy azt csináld, amit csinálni szeretsz,

hanem, hogy azzal szeresd együtt csinálni

a dolgokat, akit szeretsz.

Nem kell mindig vele menned bulizni, de néha ennyit meg kell tennünk a párunkért. Nyilván ő is sokszor marad veled, sokszor csináltok olyat, amit te akarsz, te is lenyelheted néha a békát. Gondolj bele, hogy milyen rendes gyerek ez, hiszen ahelyett, hogy folyton eltűnne bulizni és más csajokkal táncolgatna, ő szívesebben menne veled.

2012. máj. 13. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
És mondd csak, elmész vele akárhova is??
2012. máj. 13. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!