Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ujra fellobbantan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ujra fellobbantani azt a bizonyos "langot"?

Figyelt kérdés
parommal tobb mint 1 eve vagyok egyut es man kezdi kisse unalmas lenni a kapcsolat, amkor csak talizunk szeretkezes aztan kisse oszebujas neha ki ki mennes. hogyan lehet azt a bizonyos langot ujra fellobantani, vagy kisse izgalomba hozzni parommat , magamat es az egesz akpcsolatot akkar sexualis teren is
2009. jún. 26. 00:21
 1/3 anonim ***** válasza:

ha már 1év után unalmas az nem jelent túl jót :S

mi lassan 3éve vagyunk együtt,mindig majd szét szedjük 1mást úgy kívánjuk a másikat.mi is otthon ültünk eleinte persze több volt a sz.ex is. de a minősége csak javult, a mennyisége csökkent.de nem nagyon.Mindenesetre azt tudom hogy nem jó mindenkinél ha mindennap találkoznak a párok

2009. jún. 26. 00:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Mi több mint 3 éve vagyunk együtt a párommal!Nálunk egy fél éve jelentkezett ez az unalmas dolog,de csak azért mert én otthon ülős vagyok!Aztán a sok találkozás is sok konfliktushoz vezetett.Most hetente 3x találkozunk ezelőtt 5x,és már 1000x jobb a kapcs-unk! Ill.igyekszünk sok közös programot szervezni,én meg igyekszem nem lustának lenni és menni!

Szóval ti is próbáljatok meg közös programokat szervezni! Hidd el nekem,még egy séta is csodákra képes :)

19/L

2009. jún. 26. 07:54
 3/3 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindekettotoknek a valaszt de mar mindegy mert szakitotunk vagyis o velem e snem ertem hogy mert:(. de remelem hogy ti jo sokaig egyutt lesztek, sok boldogsagot mind2totokenk
2009. jún. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!