Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ujra fellobbantani azt a bizonyos "langot"?
ha már 1év után unalmas az nem jelent túl jót :S
mi lassan 3éve vagyunk együtt,mindig majd szét szedjük 1mást úgy kívánjuk a másikat.mi is otthon ültünk eleinte persze több volt a sz.ex is. de a minősége csak javult, a mennyisége csökkent.de nem nagyon.Mindenesetre azt tudom hogy nem jó mindenkinél ha mindennap találkoznak a párok
Szia! Mi több mint 3 éve vagyunk együtt a párommal!Nálunk egy fél éve jelentkezett ez az unalmas dolog,de csak azért mert én otthon ülős vagyok!Aztán a sok találkozás is sok konfliktushoz vezetett.Most hetente 3x találkozunk ezelőtt 5x,és már 1000x jobb a kapcs-unk! Ill.igyekszünk sok közös programot szervezni,én meg igyekszem nem lustának lenni és menni!
Szóval ti is próbáljatok meg közös programokat szervezni! Hidd el nekem,még egy séta is csodákra képes :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!