Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy hisztis lánnyal?
Tuti, h elküldeném melegebb éghajlatra, hisztizzen a szüleinek.
A párkapcsolat alkalmazkodásról s az elfogadásról szól, e nélkül nem működik. S ha én hajlandó vagyok rá ezt elvárom a partneremtől is.
Minden nő hisztis valamennyire az a kérdés, hogy milyen dolgokon borul ki, milyen gyakran és mennyire.
Volt olyan akitől ezt elviseltem, de volt hogy ezért lett a kapcsolatnak vége.
Én is azért kérdezem a korotokat, meg hogy hol beszéltek életben, vagy interneten, mert minden nő hisztizik valamilyen szinten...
Rólam is ezt hiszi egy srác, hogy hisztis vagyok..pedig csak facebookon ökörködök:D Tehát nem komolyan, ezek ilyen kamu sértődések:) Találkoztunk már...úgyhogy tudhatná, hogy nem vagyok egy hisztis tipus..:D
Egyszer allj a talpadra es legyel hatarozottabb es mondd meg neki hogy ezt a viselkedest fejezze be mert szanalmas!
Majd figyeld meg hogy mennyire meg fog lepodni! Ha ezen nem tud valtoztani akkor hagyd a fenebe! Dugd meg es mond meg neki hogy kipipalva... Szeva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!