Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti összejönnétek egy ilyen sráccal? 16/L
Van egy 19, lassan 20 éves fiú, akibe beleszerettem. Állítólag régóta tetszem neki, de eddig egy velem egy idős csajba volt belebolondulva 3 évig. Most pedig irántam érez így. Legalábbis a legjobb barátaitól tudom.
Nagyon humoros, kedves, aranyos, bármiről őszintén beszélhetek vele, ő az első fiú, aki előtt igazán meg tudok nyílni (csendes, visszahúzódó típus vagyok). Okos, udvarias, tisztelem és nagyra tartom őt.
Szóval a gyönyörű tengerkék szemeibe szerettem bele. Külsőleg nem néz ki annyira jól, hozzáteszem, nálam a külső nem fontos. Mackós alkat, de izmos, mert táncol (együtt táncolunk), a hasán van csak egy kos felesleg. A kezei hatalmasak, ha megfogja az enyémet, akkor biztonságban érzem magam.
Itt jön a bökkenő... Eléggé hűséges típus, de szüksége van a testiségre, nekem pedig szükségem lenne minimum 3 hónapra előtte, hogy igazán megismerjem. Bár azt hallott, hogy megvárna. Cigizik és iszik, persze csak mértékkel. Még ezt is el tudom fogadni, de drogozott. Az előző viszonzatlan szerelme miatt tette le, a csaj volt rá hatással. Félek, hogy esetleg visszaszokna. Bár amennyire szeretem, ez sem jelentene akadályt...
Ti mit tennétek a helyemben?
3. Le a kalappal előtted. Ilyen válaszolóknak kellene az oldalon lenniük.
Kérdező: Sztem próbáld meg. Ha apró módon is de bizonyt feléd..szóval sok boldogságot. Ha szeret akkor nem kockáztatja meg újból szerintem 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!