Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy sráccal, aki pár hónapon belül elköltözik másfél évre?

Figyelt kérdés

3 hónapja ismerem, egyre jobban kötődöm hozzá. De nyáron elmegy Floridába.

Élveznétek még pár hónapot együtt, vagy abbahagynátok a találkozgatást, mielőtt még nagy szerelem lenne belőle?

19L

2012. máj. 6. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Össze.
2012. máj. 6. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Aki floridába megy, rossz ember nem lehet! Mindenképp érdemes, aztán gyűjts és meglátogathatod a tavaszi szünetbe!
2012. máj. 6. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
nem
2012. máj. 11. 05:20
 4/5 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok.. megismertem egy sracot tavaly tavasz ota beszelunk es talalkoztunk mar tobbszor is. beleszerettem,es valamelyik nap mondta hogy majusban elmegy Nemetorszagba es csak 1ev utan jon haza. De ha gondolom megprobalhatjuk,ezt mondta es en sem tudom hogy mi legyen.
2013. jan. 19. 07:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia! Nekem már nem aktuális a kérdés, nem lett belőle semmi, én nemet mondtam Rá.

Érdekes a srác, akit szeretsz... miért nem mondta előbb? - én ezt tudtam a kezdetektől.

1 év távolságot pedig nem hiszem hogy kibírna egy kapcsolat...

Dönts barhogy is, szorítok!

2013. jan. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!