Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy összejönnétek egy olyan lánnyal, akinek éppen visszanővőben van a haja(vagyis éppen parókát hord, de nem feltűnő), műszempillái vannak(de normális kinézetűek, nem 2 méteresek), műfogsora van alul és felül is és szilikon mellei? Arcra átlagos, de ha ti ezeket a dolgokat megtudnátok róla, akkor zavarna, illetve felfüggesztenétek az ismerkedést vele?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem mindegy hogy hobbiból néz ki így, vagy mondjuk egy betegség miatt hullott ki a haja és ezért hord parókát, ugyanígy kihullhatott a szempillája is. A szilikonmellek lehet korrekciós műtét okai.....
Tehát ha betegség az oka, nincs gond az ilyen nőkkel, ha viszont hobbiból akkor is ismerkednék, hogy tudjam milyen belülről....
A mellei rákos betegség miatt, a hajhullás, szempilla stb... pedig a kemoterápiás kezelés miatt történt. Gondolom akkor a 20-as korosztály beliek nagyon nagy része elfordulna az illetőtől, ha ezeket megtudná...na mind1...
Köszönöm a válaszokat!
HA figyelmesebben elolvasod a válaszom azt írtam hogy ha betegség miatt akkor elfogadható. Én is rögtön arra gondoltam, hogy rák, mint olvashattad le is vezettem hogy hajhullás,szempillahullás, korrekciós műtét.
A második is csak annyit írt, hogy van aki visszataszítónak tartja, van aki elfogadja.
Sajnos a környezetemben nem egy rákos ember volt, ők nem élték túl :( Cseppet sem ítélem el ha valaki a külseje árán menti meg a saját életét, sajnos a kemoval jár......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!