Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki karatézik?
Én karatézom és a barátom is!
Engem aztán ne védjen meg senki,megvédem én magamat! :D
Aki karatézik, az nem azért teszi, hogy feltétlenül használja is. Szerintem az sem gáz, ha ő fog megvédeni téged. Ha ilyen helyzet lesz és ugratnak, mondd azt, hogy jobban járt a csaj ütéseivel :)
Igen, én összejönnék, ez nem lehet akadály, és nem abból kell kiindulni, hogy mi lesz, ha...Pláne ez egy szélsőséges helyzet, amit írtál.
Ha ilyen szitu lesz, mindketten fussatok :)
:)
Egyébként még attól is tartok, hogy nem passzolnánk össze. Ő nyilván szeret sportolni, mozogni velem ellentétben. Én mindenhová kocsival megyek, ha hazajövök nem járok el edzeni...
Első vagyok:
Még nekünk sem kellett használni a tudásunkat sokszor,mivel alapjába véve mindketten békés,nyugodt emberek vagyunk.
De ha megtámadnának,megaláznának engem vagy egy olyan embert,akit szeretek vagy akár egy idős nénit az utcán,biztosan odatenném magam!Sohasem voltam egy gyáva lány,még a karate előtt sem. :)
Te miért nem jársz edzésekre?Biztosan értékelné a lány és neked is jót tenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!