Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki karatézik?

Figyelt kérdés
Barna öves a lány, tehát már nem kezdő. Engem azért zavar, mert ha tegyük fel ne adj isten olyan szituációba kerülünk egy szórakozóhelyen vagy bárhol, ahol meg kell, hogy védjem őt, akkor körberöhögnének, mert még ő védene meg engem. Valaki esetleg jár karatézós lánnyal?
2012. ápr. 6. 23:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én karatézom és a barátom is!

Engem aztán ne védjen meg senki,megvédem én magamat! :D

2012. ápr. 6. 23:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Na tessék, erről beszélek. :D
2012. ápr. 6. 23:29
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Aki karatézik, az nem azért teszi, hogy feltétlenül használja is. Szerintem az sem gáz, ha ő fog megvédeni téged. Ha ilyen helyzet lesz és ugratnak, mondd azt, hogy jobban járt a csaj ütéseivel :)

Igen, én összejönnék, ez nem lehet akadály, és nem abból kell kiindulni, hogy mi lesz, ha...Pláne ez egy szélsőséges helyzet, amit írtál.

Ha ilyen szitu lesz, mindketten fussatok :)

2012. ápr. 6. 23:30
 4/19 anonim ***** válasza:
én simán :) ja és milenne ha teis elkezdenél valami kűzdősportot... ?:)
2012. ápr. 6. 23:33
 5/19 A kérdező kommentje:

:)

Egyébként még attól is tartok, hogy nem passzolnánk össze. Ő nyilván szeret sportolni, mozogni velem ellentétben. Én mindenhová kocsival megyek, ha hazajövök nem járok el edzeni...

2012. ápr. 6. 23:33
 6/19 anonim ***** válasza:
Na ez már valóban nagyobb gond lehet, de szerelemje válogatja. Vagymi...
2012. ápr. 6. 23:37
 7/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Még nekünk sem kellett használni a tudásunkat sokszor,mivel alapjába véve mindketten békés,nyugodt emberek vagyunk.

De ha megtámadnának,megaláznának engem vagy egy olyan embert,akit szeretek vagy akár egy idős nénit az utcán,biztosan odatenném magam!Sohasem voltam egy gyáva lány,még a karate előtt sem. :)

Te miért nem jársz edzésekre?Biztosan értékelné a lány és neked is jót tenne!

2012. ápr. 6. 23:38
 8/19 anonim ***** válasza:
én igen, mondjuk én is karatézom:) de ha nem is karatéznék, akkor se lenne akadály.. nálad se legyen az :D
2012. ápr. 6. 23:41
 9/19 anonim ***** válasza:
ez miért lenne akadály,bírnék én is egy ilyen kis hááá-jááá csajszit.mondjuk én boxoltam meg voltak más dolgok is de ha nem lettek volna akkor is:)
2012. ápr. 6. 23:47
 10/19 anonim ***** válasza:
menjél edzeni haversrác :D
2012. ápr. 6. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!