Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki karatézik?
Figyelt kérdés
Barna öves a lány, tehát már nem kezdő. Engem azért zavar, mert ha tegyük fel ne adj isten olyan szituációba kerülünk egy szórakozóhelyen vagy bárhol, ahol meg kell, hogy védjem őt, akkor körberöhögnének, mert még ő védene meg engem. Valaki esetleg jár karatézós lánnyal?2012. ápr. 6. 23:26
12/19 anonim válasza:
Kizárt! Max sakkozóval jönnék össze.
13/19 anonim válasza:
Ha tetszik a csaj,annyit meg tudsz tenni érte,hogy heti 2-3x letolod az arcod valamilyen edzőterembe(már ha ez 1 gátlás lenne a kapcsolatban,hogy te nem sportolsz,de szimplán önmagadért is eljárhatnál edzeni).
A karatés lányok meg...áhh,legjobbak:P ha nem hiszed,próbáld ki;DD
14/19 anonim válasza:
jóhogy! ismerek egy csajt aki karatézik, legalábbis sokáig karatézott és roppantul vonzó teremtés, kis cuki törékeny csaj. simán! inkább sportoljon mint dohányozzon. (kettő nem zárja ki egymást de akkor is)
15/19 anonim válasza:
Naná, sokáig én is karatéztam. De hidd el a karatestílusok fele semmire sem jó az utcán, úgy nem mellékes melyiket csinálja.
Másrészt a megoldás az, hogy neked olyan harcművészetet kell elkezdened, ami brutálisabb a karaténál és gyorsabban is tanulható, ugye hogy minél előbb hogy küzdő legyél a csajnál, ezért ajánlom figyelmedbe a Thai boxot, vagy az MMA-t. Ezek egyszerűbbek mint a karate, így hamarabb érhetsz el eredményt és utcán hatásosabbak is.
16/19 anonim válasza:
Orommel! Szoval karates lanyok, johettek gyakorolni;) nem kell attol felni, hogy csufosan kikapok! :-D
17/19 anonim válasza:
Mindenféleképpen, mert ők a szó szoros értelmében talpraesettek, jófejek.
18/19 anonim válasza:
Tenyleg tudnak gyakorolni a magasra rugast rajtam, az biztos xD
19/19 anonim válasza:
Igen tetszene. Ha használnia kellene a tudását, cserébe otthon kapna egy nagy talpmasszázst és puszit a tappancsára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!