Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye nem én vagyok a hülye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem én vagyok a hülye? Vagy én lennék?

Figyelt kérdés
van egy pasim..ez most mellékes.Van még egy barátom, akivel igaz hogy 3 évvel ezelőtt jártunk de jóban maradtunk és lecsukták 2 évre.Azóta már ő sem akar semmit tőlem,én is totál szerelmes vok a barátomba.Az a gond h apámmal összevesztem azon,hogy azt mondta hogy nem érti mért kell nekem őt 1x is meglátogatnom,biztos vele is járok és megcsalom a pasim.Hát ez nem igaz!Azért megyek be mert jóban maradtunk,rajtam kívül más is bemegy,a barűtain kívül már senkije nincs.Az anyja meghalt,az apja alkoholista és külföldön is van.Most attól h én 2-3 havonta 1x meglátogatom mert jóban maradtunk,az akkora baj???Szerintem nem de ha én vagyok a hülye akkor mondjátok meg.
2009. jún. 25. 20:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
bocs én nem ilyen vagyok és nem kell általánosítani!!!Kedves utolsó válaszoló
2009. jún. 25. 21:37
 12/13 A kérdező kommentje:
21:00-ás itt vagy?
2009. jún. 25. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha apád vagy a pasid lennék én se örvendenék, de a volt barátodnak egy felbecsülhetetlen érték az, hogy meglátogatod. Sztem jól teszed. A volt barátod azt a pát órát amit vele töltesz jobban értékeli mint a pasid az együtt töltött napokat. S amúgy sosem lehet tudni, hogy mikor szorulsz rá. Szal menjél nyugodtan, de azért értsd meg apudékat is.
2009. jún. 25. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!