Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakits h ne bantsd meg nagyon a pasit?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es mindig bajom volt azzal h hogyan mondjam meg a pasimnak h szakitani akarok vele......vagyis ugyh h nagyon ne bantsam meg......2009. jún. 25. 19:42
1/4 anonim válasza:
sehogy, ha szeret akkor nincs ra olyan mod hogy ne legyen neki rossz.. de mondd el amit erzel es az okat annak amiert szakitani akarsz vele, ez a legkorrektebb
2/4 anonim válasza:
Elég fiatal vagy még !Ülj le vele és szépen meséld el neki,hogy mi az amiért nem szeretnél vele lenni!Ha szeret megérti!ha nem maximum elviharzik egy kis vita után!Másképp nem megy!A férfi egy bonyolult lélek,érteni kell a nyelvükön!(Nekem megy hál istennek)
3/4 anonim válasza:
én nekem a bnőm a szemembe megmondta hogy serinte legyen vége ezért és ezért igaz én mondtam neki hogy szerintemmeg ezért enm kéne de aztán annyira erőszakoskododd hogy legyen vége
a másik légy határozott és mond meg neki a szemébe de semmikép ne sms-be szakíccs vele mer akkro bizti megsérted
4/4 A kérdező kommentje:
hat igen........ez a baj az utolso pasimnak sms-be irtam meg.....nem irt vissza semmit.........tudom h elcsesztem h sms-be szakitottam deh.,....nem mertem szemebe megmondani me akk nem is tom h reagalt volna........amugy koszonom valaszaitokat:)
2009. jún. 25. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!