Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom "havercsajaival"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom "havercsajaival" érdemes foglalkozni?

Figyelt kérdés

A barátomnak van egy pár lány barátja. Engem kicsit zavar, mert volt olyan, hogy sms-t kapott, hogy hol van. Látom, hogy írnak neki fb-n is. Ide meg oda is elmegy velük. Amikor az egyik nem volt itthon két napig, megsétáltatta a kutyáját.

De különösen egy idegesít. Amióta megtudta, hogy járunk közös képeket rakott fel, eléggé félreérthető idézetekkel társítva. Rákérdeztem a barátomnál miért ilyen félreérthető a lány. A barátom azt mondta, hogy ő azokat az idézeteket el se olvassa, sokszor idegesíti a csaj, vannak hülyeségei, de egyébként aranyos... annyit mondott még, hogy volt vele ügye (nem pontosan így fogalmazta). Nem tudom mit gondoljak mit takarhat ez a kijelentés. Nem mertem tovább kérdezősködni, mert félek, hogy csak rosszul esne. Én nyilván a "legrosszabbra" gondolok, azazhogy lefeküdtek.

Szerintetek érdemes velük foglalkozni, különösen ezzel az eggyel?

És szerintetek is jobb nem tudni bizonyos dolgokat a múltjából?

2012. máj. 12. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

"Nem mertem tovább kérdezősködni, mert félek, hogy csak rosszul esne. Én nyilván a "legrosszabbra" gondolok, azazhogy lefeküdtek. "

Ebben mi a rossz?

"Szerintetek érdemes velük foglalkozni, különösen ezzel az eggyel?"

Es megis hogyan foglalkoznal vele?! Hue feltekeny ribi vagy!

2012. máj. 12. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
és mi van akkor ha ő is szerelmes a barátodba?ha téged szeret akkor mind1 hogy szerelmes a barátodba vagy nem...
2012. máj. 12. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A kérdésed végén van egy szó: múltja, ha így van nincs gond de ha még van köztük valami az a baj. Neked kell tudni, hogy megbízható-e, vagy sumák. Ha vannak az embernek a másik nemből barátai azzal sincs gond szerintem, de amint mondtam neked kell tudni, hogy megbízol-e benne.
2012. máj. 12. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem egyértelmű az eset.Ezek a lányok a pasid ribijei.Mond a pasidnak hogyha nem adja fel a többi lánnyal a kpacsolatát szakítasz vele.Ha nem adja fel a kapcsolatait akkor azok a lányok fontosabbak neki és a válsz megvan.
2012. máj. 12. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem igenis érdemes elgondolkodni! ne hallgass azokra, akik ribiznek, gondolom ők még nem voltak ilyen helyzetben, és nem értem, h akkor minek is válaszolnak...

a barátomnak is volt egy havercsaja, akivel állítólag csak barátok voltak. viszont a faluban, ahol lakik, állandóan azzal heccelték, hogy miért nem jön össze vele. én abszolút nem voltam féltékeny, mivel a csaj szegénykém, iszonyat ronda teremtés, és mióta megpróbál szépen kinézni, csak rosszabb. kb mint egy lestrapált 40-es anyuka, csak 20 évesen már. barátom mondta, hogy nem érti, miért heccelik, szerinte csak azért, mert ő megszánja a csajt, és beszélget vele, a faluban meg egyből azt hiszik, h akar valamit. (szegény csajt még bottal se piszkálta meg eddig senki). erre kiderült, hogy amíg nem voltunk együtt (egyszer szakítottunk 3 hónapra), akkor leszopta a csaj. barátomnak amúgy sosem jött be a csaj, de a csaj totál ki volt bukva, hogy sosem lesz pasija (amit tényleg jól lát), és ott könyörgött a barátomnak, hogy dugja meg, hogy legalább ne legyen szűz. barátomnak nem volt gusztusa hozzá, és max abba ment bele, hogy leszophatja. azóta ha a barátom ráír valami miatt (tényleg semleges dolog) a csaj totál bepörög, és csak ír, ír, ír, meg minden nap keresi a barátomat. szegény kis béka azt hiszi, h talán van esélye, de észreveszi magát mindig, amikor barátom soha nem ír vissza. eddig nem zavart, de miután megtudtam, hogy leszopta, mondtam a barátomnak, hogy építse le a csajt. nem akarom, hogy egyszer sajnálatból megkefélje véletlen szeeeegény kis békát. szal nem árt vigyázni.

barátnőmmel hasonló volt a helyzet. a pasijának nagyon sok havercsaja volt, de volt egy, akivel különösen közel álltak egymáshoz. olyannyira, hogy kiderült, köztük is volt egy baráti szopás. de hát nem kell komolyan venni, tudod, barátilag belefér egy laza szopás nem? ugyanmár. barátnőm ki is dobta a pasiját.

2012. máj. 12. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, különösen az utolsó kommentjét. De nem tudom, hogy most kiderítsem-e, hogy mi is volt közöttük vagy jobb nem tudni?
2012. máj. 18. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy mikor történt, ha már alattad, akkor mindenképp derítsd ki!

de ha nem alattad, sztem akkor is megéri rákérdezni. nem szabad szabályozni a partnered, ezt én is elítélem, de azért ha kötődsz valakihez és szereted, nyilván szeretnéd tudni, hogy milyen társaságban mozog. és nem mindegy, hogy haverok vagy semleges lányok, vagy esetleg egy olyan lánnyal van együtt sülve-főve, akivel korábban is volt valami... mert felmerül a gyanú, hogy nosztalgiázásból, barátilag néha becsúszik egy-egy szopi, vagy dugás. ez nem azt jelenti, hogy nem bízol benne, de szerintem fordítva is igaz. minden egészséges, a párjában bízó férfi is kiakadna azon, ha a barátnője pl a volt pasijával járna mindenhova, kocsmázni, stb. szerintem nem árt tudni.

egy másik barátnőm sztorija is eszembe jutott időközben. a pasijának volt egy havercsaja, akivel nagyon nagy volt a barátság... olyanokat mondott a pasija, hogy mennyire egy szellemi szinten van a csajjal, meg a csaj milyen szép, stb. barátnőm rákérdezett, hogy most te tulajdonképpen mit akarsz a csajtól? a srác meg leoltotta, hogy nyugi, nem kell féltékenynek lenni, ő nem úgy néz rá, meg amúgy is van pasija a csajnak. aztán bnőm szakított a sráccal, rá 1 hónapra a srác összejött az állítólag csak haver csajjal....

amúgy utolsó voltam ;-)

2012. máj. 18. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!