Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes várnom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes várnom? (nős férfi)

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy van egy nős pasim, nagyjából fél éve. Nincs nagy korkülönbség köztünk 20-as, 30-asok vagyunk. Ő pár éve nős, és van egy kisgyerekük, akivel nem egyszer találkoztam, sőt, a pici az anyukámmal is megismerkedett már. A párom is jó kapcsolatot ápol a családommal, a barátaimmal, olyannyira, hogy sokszor beszél velük tőlem függetlenül is. Nagyjából két hónapja megy az ide-oda költözgetés a feleséggel, most pár hete nem lakik otthon, tehát tartósnak látszik a történet. Viszont kb január óta beszél arról, hogy elválna, és most, hogy két hete megbeszélte az asszonnyal, hogy akkor beadják a papírt a következő héten, még nem történt semmi.Jobban mondva ügyvédnél volt, és elkérte a formanyomtatványokat, de ki még nem töltötte, és nem is adták még be a papírokat a megbeszélt időpontban. Nem tudom, nagyon szeretem, és félek, hogy még nem döntött 100%-ig. Szerintetek?
2012. máj. 6. 23:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én csak a gyerekeket sajnálom :(
2012. máj. 6. 23:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra.Remélem nem adják be a papírokat.
2012. máj. 6. 23:47
 3/12 anonim ***** válasza:
nős pasival kikezdeni eléggé durva. Nem tudom, de nekem nem tűnik nagyon etikusnak amit csinálsz. Nem kortól függ, de ha még nem adta be a papírokat, nem hiszem h bármit remélhetnél. Meg amúgy is elég érdekes hogy egy apa feladja a családját egy szerető miatt. Az ilyet le kéne lőni. Mi a francnak nősült meg akkor, és ami a legrosszabb VAN GYEREKÜK!!!!! Nem tudom, de én nem hagynám el a családomat. Főleg ha a papírok megvannak, de nem töltöttem még ki. Nem hiszem hogy 100%-ig biztos a dolgában. de ezt csak én mondom
2012. máj. 6. 23:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Miért ha beadták a papírokat és elválnak, akkor már 100%, hogy soha nem lesz köztük semmi? Ne legyél már ennyire hülye! Papír nélkül is meggondolhatja magát később és most még papírral is meggondolhatja magát. Reménykedek is benne, hogy visszatalál ez a pasas a családjához!!

Gratulálok, szétszakítottál egy családot! Sok boldogságot! Kívánom, hogy téged is hagyjon egyszer magadra a párod kisgyerekkel, természetesen másik nőért!

2012. máj. 6. 23:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes.Gondolj bele.Ha most szakítasz vele, kizárt, hogy elválna.
2012. máj. 7. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
ribi!
2012. máj. 7. 00:37
 7/12 anonim ***** válasza:

hát én nem ribizlek le, de necces az ilyen szituba belekeveredni, lehet jobb lenne kiszállnod ebből, mert lehet sok galibád lesz belőle,, nem tudom a pasas mennyire szerelmes?! bár..a szerelem múlandó

24l

2012. máj. 7. 03:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a sok nagyokost, akik a "most büszke lehetsz magadra", "szétdúlsz egy családot", és egyéb prostituált jelzővel illetnek ilyenkor egy teljesen ismeretlen idegen embert.

Két dolgot tartsatok szem előtt.

1. és a legfontosabb: Mindenkinek joga van a boldogsághoz!

2. Amikor egy kapcsolatban megjelenik egy 3., az a kapcsolat már előtte meghalt.

Tehát mindegy, hogy az illetőt Julisnak, Margitnak, Andinak, vagy Rékának hívják.

Aki tönkreteszi a kapcsolatot, az sosem a 3. fél, hanem a párkapcsolatban az a fél amelyik okozta a 3. fél megjelenését.

Meg kéne tanulni végre, hogy mindennek van oka.

Az ember nem olyan hülye, hogy gondol egyet aztán félremegy.

Akik párkapcsolatban kezdeményez egy másik kapcsolatot, az már megpróbált mindent megtenni, hogy elkerülje.

Beszélgetések, figyelmeztetések, hogy ez így nem fog működni, és csak többszöri "figyelmeztetések", és a változás vagy megértés teljes hiánya szüli a 3. felet.

2012. máj. 7. 10:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Elnézést, hogy a kérdésre is válaszoljak, igen érdemes.

Én ugyan így léptem ki a házasságból, és az akkori "szeretőm" most a feleségem, és nem bántam meg!

Nagyon nehéz volt végig csinálni, mert 16 évet kitörölni az ember életéből lehetetlen, de én megtaláltam a boldogságom.

Szerintem a feleségem is :)

2012. máj. 7. 10:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Kedves Utolsó! Jó ilyen véleményt is olvasni :) Neked mennyi ideig tartott, mire rászántad Magad a papírmunkára?
2012. máj. 8. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!