Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes várnom? (nős férfi)
Miért ha beadták a papírokat és elválnak, akkor már 100%, hogy soha nem lesz köztük semmi? Ne legyél már ennyire hülye! Papír nélkül is meggondolhatja magát később és most még papírral is meggondolhatja magát. Reménykedek is benne, hogy visszatalál ez a pasas a családjához!!
Gratulálok, szétszakítottál egy családot! Sok boldogságot! Kívánom, hogy téged is hagyjon egyszer magadra a párod kisgyerekkel, természetesen másik nőért!
hát én nem ribizlek le, de necces az ilyen szituba belekeveredni, lehet jobb lenne kiszállnod ebből, mert lehet sok galibád lesz belőle,, nem tudom a pasas mennyire szerelmes?! bár..a szerelem múlandó
24l
Szeretem a sok nagyokost, akik a "most büszke lehetsz magadra", "szétdúlsz egy családot", és egyéb prostituált jelzővel illetnek ilyenkor egy teljesen ismeretlen idegen embert.
Két dolgot tartsatok szem előtt.
1. és a legfontosabb: Mindenkinek joga van a boldogsághoz!
2. Amikor egy kapcsolatban megjelenik egy 3., az a kapcsolat már előtte meghalt.
Tehát mindegy, hogy az illetőt Julisnak, Margitnak, Andinak, vagy Rékának hívják.
Aki tönkreteszi a kapcsolatot, az sosem a 3. fél, hanem a párkapcsolatban az a fél amelyik okozta a 3. fél megjelenését.
Meg kéne tanulni végre, hogy mindennek van oka.
Az ember nem olyan hülye, hogy gondol egyet aztán félremegy.
Akik párkapcsolatban kezdeményez egy másik kapcsolatot, az már megpróbált mindent megtenni, hogy elkerülje.
Beszélgetések, figyelmeztetések, hogy ez így nem fog működni, és csak többszöri "figyelmeztetések", és a változás vagy megértés teljes hiánya szüli a 3. felet.
Elnézést, hogy a kérdésre is válaszoljak, igen érdemes.
Én ugyan így léptem ki a házasságból, és az akkori "szeretőm" most a feleségem, és nem bántam meg!
Nagyon nehéz volt végig csinálni, mert 16 évet kitörölni az ember életéből lehetetlen, de én megtaláltam a boldogságom.
Szerintem a feleségem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!