Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes várnom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes várnom? (nős férfi)

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy van egy nős pasim, nagyjából fél éve. Nincs nagy korkülönbség köztünk 20-as, 30-asok vagyunk. Ő pár éve nős, és van egy kisgyerekük, akivel nem egyszer találkoztam, sőt, a pici az anyukámmal is megismerkedett már. A párom is jó kapcsolatot ápol a családommal, a barátaimmal, olyannyira, hogy sokszor beszél velük tőlem függetlenül is. Nagyjából két hónapja megy az ide-oda költözgetés a feleséggel, most pár hete nem lakik otthon, tehát tartósnak látszik a történet. Viszont kb január óta beszél arról, hogy elválna, és most, hogy két hete megbeszélte az asszonnyal, hogy akkor beadják a papírt a következő héten, még nem történt semmi.Jobban mondva ügyvédnél volt, és elkérte a formanyomtatványokat, de ki még nem töltötte, és nem is adták még be a papírokat a megbeszélt időpontban. Nem tudom, nagyon szeretem, és félek, hogy még nem döntött 100%-ig. Szerintetek?
2012. máj. 6. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem jó fél évig tartott.
2012. máj. 8. 11:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Na, akkor nagyjából stimmel. Remélem, a héten beadja végre...
2012. máj. 8. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!