Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan, akinek 40 körül sosem volt párja, s
már feladta?
"volt olyan is hogy talán rajtam múlott a sikertelenség.Félős voltam igazság szerint,gátlásos.Egyszerűen riasztott az intimitás miközben akartam is,azonban a gátlások győztek többnyire.Rohadt egy helyzet ez."
Szóval visszautasítottad azt az egyetlen embert, akivel összejött a kölcsönös tetszés?
Mér nem keresed fel?
2012. jún. 24. 01:18
Rég volt és házas családanya azóta.Nem utasítottam vissza csak volt egy szitu amikor szerintem arra várt hogy kezdeményezzek.Nem mertem odamenni mert nem tudok és nem is szeretek táncolni,a zene olyan hangos volt hogy mást viszont nem lehetett ott csinálni.Ráadásul ha nagyon tetszik egy lány leblokkolok vagy hülyeségeket kezdek beszélni és semmi értelmes gondolat nem jut eszembe.Vagy erősen koncentrálok arra hogy nézhetek ki,mit gondolhatnak rólam most stb,ekkor görcsössé válok,túlidegeskedem az egészet.A linket kösz,majd megnézem.
2012. jún. 24. 01:36
Talán most is várja, hogy kezdeményezz.
Nekem is van szerelmem, akit nekem kellett volna hatarozottabb igénynyilvanitassal kedvesi kapcsolatba kalauzolnom, de en vagyok a lany.:) Ő is elvett azota egy lányt, aki viszont megmondta neki, hogy vegye el. Meggyozodesem szerint nem ez az élet való egyikőjüknek sem.
Még bármi lehet.
2012. jún. 24. 01:41
én 30 elmúltam pár évvel, egy barátnőm volt. nem igazán akarnak összejönni a dolgok, nincs nagyon kivel ismerkedni. de nem adtam fel.
2012. júl. 1. 14:45
igaz én csak 19 vagyok de ugyanaz az átkozott helyzet, nincs kivel, nincs hol ismerkedni, de persze az igazi hiba bennem van
2012. júl. 1. 14:47
Én már fiatalon rájöttem, hogy nagy dolgokra vagyok hivatott, ezért nem is nagyon csajoztam :D
A gond csak az, hogy nem sikerült
80/F szűz.
2012. júl. 9. 23:16
Én 16 évessen rájöttem h magadhoz illőt kell keresni. Válassz szépségben hozzád illőt csak ne becsüld alá se főlé magad ;) És ezek közül válassz olyat akivel szívessen együtt vagy és garantált a szerelem :)
2012. júl. 9. 23:38
38 vagyok, még sosem volt a farkam nőben.
2012. júl. 10. 01:05
19/20 anonim válasza:
Lassan 40 éves leszek, sajnos eddig mindig olyan nőbe lettem szerelmes, aki részéről nem volt kölcsönös a helyzet. Így most már kezdek lemondani arról, hogy egyszer lesz párom. Szóval sajnos előfordul az ilyen eset. Be kell látni, nem mindenkinek adatik meg a párkapcsolati, és családi élet.
2012. szept. 7. 22:10
18., 19. én azért bízom benne h nektek is megadatik.
sokan ezért lenéznek talán, de ők a hülyék, mert mennyivel jobb az, ha vki ebben a korban már el is vált? sok házasság végződik válással, az mennyivel jobb? aki nem házasodik meg, az ebből a szempontból jobban csinálja, csak aztán jöjjön össze egyszer és maradjon is meg!
2012. szept. 7. 22:54
Kapcsolódó kérdések: