Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy szakítani tudjak? Nem megy.

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rossz kapcsolatom. 2 éve tart,de minden nap veszekedések vannak köztünk kb.másfél éve. Folyamatosan megbánt,nem ért meg stb. mindig veszekedünk,és aztán kibékülünk,de az se tart tovább pár óránál. ma is ez volt,kibékültünk,kb. 1 óra volt :( már nem bírom. nagyon szeretem,de egyszerűen nem birom már,ami közöttünk megy. Próbálnék szakitani, egyedül azt tart vissza,hogy belegondolok,hogy mással lenne és azt egyszerűen nem tudom elviselni. még a gondolattól is megőrülök. imádom,de egyben gyűlölöm is,de nem tudnék nélküle élni úgy érzem. mit tegyek? nem tudok elszakadni tőle :'(

22/L

2012. máj. 11. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akarsz elszakadni tőle és gondolom ő se tőled mert akkor már megtehette volna akkor próbáljátok helyrehozni a dolgokat. :)
2012. máj. 11. 16:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Napról napra azt tesszük. Legalábbis én próbálom,próbálok kedves lenne,de úgy tünik nem veszi észre,nem értékeli,mintha ugyanolyan lenne minden,pedig sokszor már szinte nyalom a s**gét (nem szó szerint). Úgy érzem minden hiába. De hát hogy szerethetem ennyire? Arra gondolok bárcsak soha ne ismertem volna meg!
2012. máj. 11. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
hm. szomorú de valami oka csak van,ha azt tudnátok/tudjátok már könnyebb dolgotok van megoldás keresése szempontjából. Mindenesetre szurkolok ,hogy helyre jöjjön a kapcsolatotok.
2012. máj. 11. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
ezek szerint egyáltalán nem illetek össze szerintem fölösleges tovább húzni vegyél erőt magadon és szakíts még ha nagyon nehéz is
2012. máj. 11. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Végy erőt magadon, mást nem lehet csinálni. Gondolj bele, mennyi energiádat szívja el, mennyire rontja el mindennapjaidat. Ha eddig nem változott meg, akkor ezután se fog. Ha szakítasz, lehet, hogy rossz lesz neked, de esélyed van arra, hogy javuljon a helyzeted, valaki másnál boldogságra találj. Így viszont tuti, hogy csak szenvedni fogsz.
2012. máj. 11. 16:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy neki olyan hülye felfogása van mindenről. Beképzelt,önimádó,önmaga a legfontosabb számára,agresszív is tud lenni sajnos,nem kell nagyon erőlködnie hogy az legyen. néha persze tud kedves is lenne,de sajnos az csak az esetek 20%-a. nem mondom h nekem nincs hibám,de tudnék alkalmazkodni,ha ő nem így viselkedne,de mellette nem lehet.
2012. máj. 11. 16:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom,és menne is. Csak mindig arra gondolok,hogy mást ölelne,csókolna stb. úgy mint engem,és egyszerűen majd' belehalok...
2012. máj. 11. 16:13
 8/9 klzoli válasza:
Szia en pont egy ilyen helyzetben levo lanyal beszelgetek es nem tudom hogy lenne e eselyem nala mert o is pont igy van vele rosz a kapcsolata de nem mer mas kapcsolatba lepni mert lehet az is olyan lesz.Te hogy vagy vele ha megkerdezhetem ?
2012. máj. 11. 17:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Nálam nem az a baj,hogy nem merek,hanem hogy nem is akarok.Vagyis akarok,de mégsem,mert nagyon szeretem.
2012. máj. 16. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!