Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges hogy nem mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy nem mer szakítani a barátjával?

Figyelt kérdés

Van egy csaj bejön nekem, viszont én nem kezdek ki vele, mert pasija van.

Ő is állandóan engem keres, meg oda-oda néz ahol vagyok, szinte 100% h bejövök neki.

Most amúgy vajon akarna valamit vagy nem? Vagy mi a frászért bámul állandóan?? Szörnyen idegesítő, ha nem lenne palija még bóknak venném, de így idegel...

2012. máj. 7. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Miaz?? Félsz a pasijától hogy megver??? :D

Legyél már férfi!!!

2012. máj. 7. 16:17
 2/10 A kérdező kommentje:

nem félek, körberöhögném azt a pasit azt annyi...

Azért nem kezdek, mert szerinted van értelme pasis csajjal kezdeni? Csak a gond van vele.

Majd ha szakít a palijával akkor esetleg lehet róla szó, addig semmiképp hiába tetszik...

2012. máj. 7. 16:20
 3/10 anonim ***** válasza:
na ez rendkívül korrekt így !
2012. máj. 7. 16:43
 4/10 A kérdező kommentje:
tudtam h jófej vagyok :)
2012. máj. 7. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Mint lány mondom, attól,h van barátja még szóba állhatsz vele és próbálkozhatsz kicsit nála, mert nyilván meg van az oka,h miért bámul. Nem sok veszíteni valód van!
2012. máj. 7. 18:09
 6/10 A kérdező kommentje:
én régimódi vagyok, nem állok mások közé :)
2012. máj. 7. 18:14
 7/10 A kérdező kommentje:
egyébként van valami abban a csajban, nem tudom neked elmondani, sem leírni, de van benne valami.
2012. máj. 7. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:

A lányok gyakran félnek az egyedülléttől és ezért is lehet hogy nem mer szakítani. Ezért viselkedik úgy mintha szingli lenne, de közben kapcsolatban él. Főleg ha sokáig tart a kapcsolata. Biztosan tetszel neki, de ha nem kap visszajelzést csak még jobban elbizonytalanodik és nem fog szakítani.

Persze nem azt mondom hogy kezdj vele mert ez így korrekt ahogy csinálod és ez a lányok hibája hogy ilyenek, viszont nyugodtan leírhatnád vagy elmondhatnád neki ha biztosnak véled a szándékait hogy ne várjon semmit amíg barátja van mert neked olyanok nem kellenek, de ezen kívül tetszik.

Így már szinte tiéd is a csaj miután szakít mert ez az amit hiányolnak a lányok a fiúkból, az őszinteséget és a nyíltságot ilyen helyzetekben is és persze korrekt hozzáállást.

2012. máj. 8. 14:46
 9/10 A kérdező kommentje:

félnek az egyedülléttől? Miért félnek? Hozzá lehet szokni, ezek mellett a barátnőivel tölt akkor több időt, sok csaj van így, mégis megvannak...

Már kapott épp elég visszajelzést, már a vak is láthatta volna h tökre odavagyok érte, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni... Neki is kellett volna egy jelet adni...

Egyébként barátja van, szerinted mikor leszek akkora tökkelütött h elmondom neki h mennyire tetszik? Már a jeleimből rég láthatta volna, de ha nem nem.

Egyébként meg nekem nem tetszik ez a majd szakít tiéd a lány dolog, kicsit úgy jön le nekem, mint az hogyha ló nincs szamár is jó...

Bejön nagyon bejön, nem is tudod mennyire, én sem vagyok az a legbátrabb ember, de ha ennyire nyámnyila, meg ennyire nem mer semmit sem, akkor köszönöm én nem kérek ilyen csajból...

Én sem várok nagyon-nagyon-nagyon sokáig, már volt ideje bőven, ha nem, akkor én meg nem fogok kihagyni egy lehetőséget sem h összejöjjek valakivel...

2012. máj. 8. 15:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma is jön velem szembe, kicsi vigyor mondja szia, én meg köszöntem ugyan, de nem vigyorogtam, minek vigyorog? Van rajtam valami vicces vagy mi?
2012. máj. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!