Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazuk van a barátaimnak hogy hülyeség ez a kapcsolat?
szóval van egy huszonéves srác aki kamionozik és hát olyan 5 hetente jönne haza 2 hétre. én tényleg nagyon kedvelem meg nem is járnék bulizni ha nincs velem mert csak vele megyek el szórakozni de mégis mindenki azt mondja hogy nem birnám egyedül . tényleg hűséges vagyok nem csaltam meg senkit (csak engem de ez nem fontos) és tudom hogy ő is hűséges típus.
szerintetek is hülyeség lenne úgy belekezdeni egy ilyen kapcsolatba hogy 4-5 hét kamionozás után jönne haza 2 hétre?
"azt mondták hogy már nem megcsalós"
már nem az?? regen az volt? :DD
"nekem hiányozna ha nem taliznánk" - hát akkor...
ne kalkulálj érzelmi kérdésekben!
"szerintetek is hülyeség lenne úgy belekezdeni egy ilyen kapcsolatba hogy 4-5 hét kamionozás után jönne haza 2 hétre?"
Eltekintve egyéb véleményeimtől, ha szorosan a kérdésedre válaszolnék, akkor nem hülyeség.
Ugyan én nem bírnám a párommal, mert én mindig szeretnék vele 2 hetet eltölteni, viszont 5 hét elvonást -mindentől- nem tudnék/tudnánk elképzelni.
Te tudod, mit érzel, mennyire szereted és az miben nyilvánul meg, mennyit gondolsz rá és milyeneket akkor, ha nincs veled.
Ha sokat és nagyon szokott hiányozni, akkor az 5 hét nagyon sok lenne neked is.
(Azért nem ártana tisztáznotok, hogy mit ért hűségen? Ha a szexet el tudja képzelni holmi 5 perces, érzelemmentes kamatyban egy prostival, az lehet, hogy neki nemmegcsalás, de neked igen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!