Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy cigány férfival? Szinte nem is látszik rajta, teljesen kulturált, tanult emberrel?
Figyelt kérdés
Vagy később ő is kimutatná a foga fehérjét? Nincs olyan, hogy normális? Benne van a génjeiben, hogy hazudjon, átverjen, megcsaljon stb., vagy ez hülyeség?2012. máj. 11. 00:56
11/13 anonim válasza:
Én össze, mert nem vagyok rasszista és épp szerelmes is vagyok egy romungróba. Annyit tapasztalok, hogy nehezebb kiismerni meg kiszámíthatatlan, emiatt tartok a csalódástól de egyébként szerintem nem fogom megbánni, hogy megismertem
12/13 anonim 

válasza:

Nem.. Nekem is van olyan cigány ismerősöm, aki tényleg normális, elfogadom, beszélünk néha, de ennyi.. Gondolj bele,oké,hogy ő normális, de,ha komolyra fordul a dolog és össze kell ismerkedned a családjával? Nem biztos,hogy az egész család normális! Házasság? Gyerekek? Félig cigány gyerekeket szeretnél? Hogy kitagadják majd az osztályból meg ilyenek?:S Kezd egyre jobban beivódni a népbe ez a cigányellenesség és én inkább nem szórakoznék vele:D
13/13 anonim válasza:
Sziasztok! Nos erről ennyit! Az egész magyarország szégyen gyalázat!
Ezért utálnak minket magyarokat az egész világszerte!
Nekem a barátaim, albán afrika kína török mindenféle csoport , természetesen ROMA is van. Igen tény , van probléma velük ,
De velúnk nincs? Tiszta szégyenek vagytok bbeszüklt agyú rasszista népség ! Ezt tanultátok meg a fősulin ??? Nem azt kérdezték hogy bűnözövel járnátok e hanem azt hogy egy tanult ROMA ethnikumu férfival! Ti elb.. Szott szerencsétlen műveletlen legalja népe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!